Şimdi Ara

lütfen yardım edermisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben forma yeni katıldım biraz arastırdım fakat soruma cevap bulamadım simdi sorum su
    macromedia dreamwiewer da hazırladıgım sayfayı framesten üst sol sag ve orta olarak 4 parcaya böldüm ve hazırladım resimleimi giflerimi falan yaptım ama herhangi bir ücretsiz host veren (örnek :bloglarda) siteye yaptıgım gibi atamıyorum hepsi bir baska tarafa kayıyor soldaki baskayere yanındaki bambaska yere.web tasarım isinde daha cok acamiyim yasım 28 yardımcı olursanız sevinirim
    simdiden tesekkür ederim

• tablo kullanarak yaparsanız daha az sıkıntı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lupara_

tablo kullanarak yaparsanız daha az sıkıntı olur.

cevap verdiginiz icin öncelikle tesekkür ederim Tek sayfa halinde cok rahat yapabiliyorum
    sorunum tabloları bütün halde yerlestirememek yani siteye attıgımda farklı yerlerde oluyor
    tek parca yapmak istemiyorum tablolu biseyler yapıp daha iyi ögrenmek istiyorum
  • Siz tablo değilde layer yapıyor olabilir misiniz? dw de wordden bildiğimiz şekilde tablo özelliğ var. tabloyu ekleyip hücrelerin içine yazılarınızı ve resimlerinizi yerleştirirseniz kaymaması lazım.
  • tek tablo kulanıyordum oda bütün cerceve olaraktı ama sizin söyleginizi yaptım simdi kaymıyor cok tesekkür ederim programın ve web in acemisi oldugumdan olsa gerek yavas yavas ögreniyorum yardımınız için tesekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapaydin

tek tablo kulanıyordum oda bütün cerceve olaraktı ama sizin söyleginizi yaptım simdi kaymıyor cok tesekkür ederim programın ve web in acemisi oldugumdan olsa gerek yavas yavas ögreniyorum yardımınız için tesekkür ederim

rica ederim. yardımcı olabildiğime sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.