Çok fazla yağlarım var depresyon dönemimde fazla yağlı şeyler yedim hareket etmedim dolayısıyla yağlar birikti göbek ve kalça bölgesinde bacağımda kalınlaşmaya başlıyor acilen bir şeyler yapmak zorundayım biliyorum internette milyon tane cevap var ancak her biri bir şey diyor ne yapıcağımı şaşırdım sizden yardım istiyorum bu yağlarımı nasıl eritebilirim diyet yapıcak imkanım yok maalesef ama porsiyon azaltabilirim bunun dışında ne yapmam lazım? biliyorum sporsuz olmaz yağlarımdan dolayı 1 dakika geçmeden koşduğumda nefes nefese kalıyorum ama tempolu yürüyüş zorlaya zorlaya yaparım öyle iri değilim sadece göbeğimde ve kalça bölgesinde yağlarım birikti damarım tıkandığı için zor nefes alıyorum yağlar hem sağlık için hem görünüş için çok kötü aynaya bakamıyorum artık gıdığım çıkmaya başladı.. Okullar kapanıyor yaz tatilinde her gün düzenli dışarı çıkıp terlesem? kaç saat koşmam gerekiyor ne yapmalıyım düzenli uyguluyabileceğim şeyler söylerseniz çok sevinirim..
Haklısın dostum başlıyacağım ancak internette o kadar çok öneri var ki hangisini yapıcağımı şaşırdım ben kendi bildiğimi yapıcam :D porsiyonu azaltıcam düzenli yicem ve bol su içip düzenli olarak koşarak terliyeceğim umarım işe yarar..teşekkür ederim yorum için