İkinci el bir pc toplayayım dedim. Başıma ne geldiyse bundan sonra geldi. Anakart ve işlemci ikinci el aldım. Ram ve hdd sıfırdı. İşlemcim ve ekran kartım çinden geldi. Topladım pc çalışmadı sonra uzmanlara götürdüm yapamadılar bende çareyi anakartı göndermekte buldum. Aldığım kişiye gönderdim deneme yaptı çalışıyor dedi. İşlemci ve ram arızalı dedi. Şimdi bu parçalarımı bana geri gönderecek anakart iade yaptım ona. Paramı yatıracak. 180tl anakarttan iade gelecek 87tl de işlemciden iade gelecek eğer çin firması ederse. Bana Cs Go ve Solidworks kullanabileceğim anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum. Sistemim şuydu. Gigabyte h55m-s2v anakart Xeon x3440 işlemci 320gb 7200 rpm Harddisk 4gb DDR3 1600Mhz ram Gigabyte gtx 750 ti 2gb ekran kartı. Bu formülden anakart ve işlemciyi çıkartıp yerine daha yeni bir işlemci ve anakart tavsiyesi istiyorum. Pahalı olmayacak şekilde bütçem ikisi için 350tl en fazla 400tl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme