Şimdi Ara

Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana yeni iphone 1.1.4 geldi daha Türkiye de açtırmadım fakat normal iphone açıp resim felan çekiyorum ben iphone u pc ye bağlıyorum pc görüo fakat itunes denen program görmüyor çok gıcık oldum nası yapcaz arkadaşlar bi yardım edin lütfen!!!

• USB girişlerini değiştir.Genelde PC nin arka girişlerini kullanın. olmazsa iTunes'u ekle kaldırdan uninstal et ve yeniden kur. Olması lazım.
  • ya değiştirdim ama olmadı ne yapacağımı bilmiorum bilen biri varsa söylesin ya
  • USB kablonu taktığında Telefon şarj oluyor mu?
  • bende de benzer bi sorun olmustu...usb girisinin versiyonunun 2.0 oldugundan emin ol...usb 1.1 lerde sorun yapiyor...
  • şarj oluyor iphone pc de görüyor ama bi türlü iphone görmedi direk iphone takınca görmesi lazım değilmi anlamadım ben tek tek deniom olmadı
  • Arkadaşım İphone in pc de görülmemesi usb portlarla alakalı. eğer şarj oluosa tlf. bbüyük ihtimal formattan sonra düzelecektir. bence bi tanıdığının pc de denersen iyi olur. Usb portları 2.0 olacak buda önemli. başka pc de çalışırsa dock ta sorun yoq demektir. eğer pc nde 2.0 usb varsa iphone başka pc de görülüyorsa. ve dock ve kablonda sorun yoksa pc ye format attıktan sonra düzelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 17 Haziran 2008; 1:28:00 >
  • Iphone şarj oluyor ve PC cihazı görmüyorsa bunun iki yolu var.Birincisi iTunes'da bir sorun var uninstal et tekrar kur ve PC resetle,ikincisi ise USB girişlerini değiştir.Başka bir PC'de de deneyebilirsin. Ayrıca,tam olarak ne yapmıyor hata veriyor mu?Donanımı görebiliyor mu? Tanınmayan bir donanım mı buldu diyor???
  • ya takıyorum pc görüo işte şarj olmaya başlıyor çektiğim resimler çıkıo içinde tek onlar gözüküo dosya felan yok ama itunes da hiç görmüyor kaç kere silip kurdum olmadı iphone yarın açılcak kayıt olcak gelince tekrar deniycem
  • benim ailemin evindeki bilgisayarda da olmustu...daha sonra ogrendim ki bahsettigim gibi kasanin onundeki usblerin 2.0 olmayisiymis problem...sarj oluyor,pc goruyor ve fotolara bakabiliyorum ama itunes sorun olustu diyor ve gormuyor...

sonra pc arkasindaki usb lerle olmustu...
  • Bu mümkündür.Kontrol etmek gerek.
  • ya şuan iphone elimde tek tek denedim gene olmadı hiç müzik video atamıyorum ne yapcam başka
  • iTunes'u USB takılmadan açabiliyor musun?
    Bi sorun yoksa o zaman,normal Restore işlemi gibi başlayacak ve devam edeceksin.Bunun için de ne yapman gerektiği 1. sayfamızda yer almaktadır.Sırasıyla takip ederseniz sıkıntı olmayacaktır.
  • arkadaşlar hallettim itunes en son sürüm yeniden indirdim yükledim oldu şuan iyi çalışıyo saolun teşekkür ediyorum herkese Allah Razı olsun
  • Geçmiş olsun.Düzeldiğine sevindim senin adına.
  • saolun ya walla yardımcı oldunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.