Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamın aleyküm dostlarlar benim bir sorunum var ben küçüklüğmden beri bir mu manyagıyım ama bizim pc son günlerde kafayı yedi. normal herzamanki oyuna gibi giriyorum lorenciada dolaşıyorum fln tam köprünün başına geldiğimde bilgisayar donuyor altta yanan kırmızı ışık sönüyor ve ondan sonra pcde hiçbir işlem olmuyor anlayamadım gitti ekran kartı driveri yüklüydü sildim tekrar yükledim clienti tekrar kurdum fln hiçbişey olmadı yine aynısı kafayı yiyecem
    bi tek forrmat atmadığım kaldı format dışında bir çözüm yolu varsa lütfen söyleyin arklar şimdiden tşkler

• Bir Allah'ın kulu yokmu bana yardım edecek
  • kasayı açıp ekran kartını temizleyip denemelisin.oda olmaz ise ekran kartının son sürüm driverini inidirip yükle.

• quote:

Orjinalden alıntı: mumanyaqı

Öncelikle selamın aleyküm dostlarlar benim bir sorunum var ben küçüklüğmden beri bir mu manyagıyım ama bizim pc son günlerde kafayı yedi. normal herzamanki oyuna gibi giriyorum lorenciada dolaşıyorum fln tam köprünün başına geldiğimde bilgisayar donuyor altta yanan kırmızı ışık sönüyor ve ondan sonra pcde hiçbir işlem olmuyor anlayamadım gitti ekran kartı driveri yüklüydü sildim tekrar yükledim clienti tekrar kurdum fln hiçbişey olmadı yine aynısı kafayı yiyecem
    bi tek forrmat atmadığım kaldı format dışında bir çözüm yolu varsa lütfen söyleyin arklar şimdiden tşkler

Clientle Alakali Olabilir Başka Bir Vers İndir 97D Gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

kasayı açıp ekran kartını temizleyip denemelisin.oda olmaz ise ekran kartının son sürüm driverini inidirip yükle.

iyi hatırlattın umut
    ßnmde Fun dan acayip sesler gelmeye başladı..Elektirik Süpürgesini Elime Alma Vakti Geldi desene2-3 ayda bir yapmak lzm bu işlemi

• quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

kasayı açıp ekran kartını temizleyip denemelisin.oda olmaz ise ekran kartının son sürüm driverini inidirip yükle.

iyi hatırlattın umut
    ßnmde Fun dan acayip sesler gelmeye başladı..Elektirik Süpürgesini Elime Alma Vakti Geldi desene2-3 ayda bir yapmak lzm bu işlemi

her ay yapcan toz yutior, açbogaz

• quote:

Orjinalden alıntı: LveL

quote:

quote:

iyi hatırlattın umut

Acayip Sesler duyana kadar yapmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    4 hafta önce açıldı
    Lütfen yardım !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi hatırlattın umut

Acayip Sesler duyana kadar yapmam

benim pc den her zaman acaip ses gelior ne yapicaz

• quote:

öncelikle yorumun için tşk ederim fakat bu dediklerinin ikisini de yaptım dün pc yi açtım o andan itibaren manyadı ayrıca son sürüm driver zaten yüklü tekrar sildim yükledim ama sonuç yok
  • quote:

benim pc den her zaman acaip ses gelior ne yapicaz

Yan Yatır Diycem Abes kaçcak
    Senin pc dende ne beklenirdi başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 28 Eylül 2008; 23:37:39 >

• donma sorunu sadece ısıdan olur.üzerindeki fanı kontrol et.
    fazla görüntü gereksinimi olduğunda kart ısınır ve donma yapar.
    umarım sorunun budur arkadaşm..
  • sağol arkadaşım yorumun için kasayı açtım fanların hepsi çalışıyor ama başka bir oyuna girdiğimde hiç donmuyor işlemcinin ışığı yanıyor ama mu ya girdiğimde işlemcinin ışığı sönüyor ve o zaman bilgisayar kitleniyor ve reset tuşuna basmak zorunda kalıyorum
  • quote:

sağol arkadaşım yorumun için kasayı açtım fanların hepsi çalışıyor ama başka bir oyuna girdiğimde hiç donmuyor işlemcinin ışığı yanıyor ama mu ya girdiğimde işlemcinin ışığı sönüyor ve o zaman bilgisayar kitleniyor ve reset tuşuna basmak zorunda kalıyorum

hmm..o zaman bütün sürücülerini güvenli modda virüs taraması yaptır.Eğer işlemcine overclock yapılmış ise normal haline getir biostan buda yapıyor olabilir..
  • evet arkadaşlar sonunda formatı attım ama o da fayda etmedi ağlicam
  • quote:

evet arkadaşlar sonunda formatı attım ama o da fayda etmedi ağlicam

AMD mi Kullanıyorsun ??
  • hayır intel kullanıyorum bilgisayarın üzerinde intel yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.