Şimdi Ara

Lütfen yardım edin!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar şu anda Nokia N95 8gb kullanıcısıyım. ama telefondan çok sıkıldım. Iphonumu verip bu telefonu almıştım ama bundan da sıkıldım.
    Bana alacak telefon konusunda fikir verebilirmisiniz lütfen ?
    İsteklerim:
    -dokunmatik ekran yada katlanır
    -wi fi (olmazsa olmaz)
    -güzel fotoğraf çeksin
    -kullanılabilirlik(omnia burada biraz puan kaybediyor-kalemsiz kulalnım zor)
    - he bide fiyatta çok uçmamak lazım :)
    fikirlerinizi bekliyorum

• Buraya tıklarsan wireless'i olan 156 dokunmatik cihazdan en popüler 70 tanesini görebilirsin. Daha fazla kriter belirterek listeyi daraltabilirsin.

• ZN5..Tıkla

P1..Tıkla

İlave:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 10 Şubat 2009; 3:04:18 >
  • kardeşim symbyan kullanmısın mac kullanmısın bi de windows kullan bence bi i900 yakısır al..
  • i900e baktım özellik olarak gerçekten mükemmel bir telefon ama dokunmatiği hiç başarılı değil. HTC touch diamond ve hala omnia arasında gidip geliyorum. Ama sanırsam HTC alacağım. Omnia nın kaleminin yandan sallanması çok sinir bozucu bişi...
  • Hocam iphone u neden verdin?
  • iphone kendine has saçmalıkları olan bir telefon kanımca. Dokunmatik ekran olarak başarılı olabilir, dizayn olarak ta başarılı olabilir ancak telefon olarak başarılı değil bence. Eksiklikleri var. keşke olmasaydı ama ne yazıkkkı apple 'ın pazarlama politikası yüzünden - gerçi apple ile sınırlandırmak doğru olmaz- telefonun eksiği çok.
    o yüzden verdim.
    şu anda n95 kullanyorum ama onuda satıcam. çok sıkıldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.