Şimdi Ara

Lütfen yardım edin arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bronze premium var bende şu an 600 saati kaldı, fakat platinium yüklemek istiyorum, kimisi son üç gün kala yüklenir diyo, kimiside son yedi gün kala diyo, kimiside yükle üzerine olur diyo ne yapacağımı şaşırdım biri lütfen bana söylesin. durum şu 600 saati kaldı bronze prenin bir siteden platinium prem. alsam, sonra oyuna girip bronze'u yüklediğim gibi powerup store'u açıp platini seçip buy desem çıkan yerden esn'ye tıklayıp kodu girsem hesabım platinium olurmu ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fusion85 -- 29 Temmuz 2010; 1:14:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fusion85

Arkadaşlar bronze premium var bende şu an 600 saati kaldı, fakat platinium yüklemek istiyorum, kimisi son üç gün kala yüklenir diyo, kimiside son yedi gün kala diyo, kimiside yükle üzerine olur diyo ne yapacağımı şaşırdım biri lütfen bana söylesin. durum şu 600 saati kaldı bronze prenin bir siteden platinium prem. alsam, sonra oyuna girip bronze'u yüklediğim gibi powerup store'u açıp platini seçip buy desem çıkan yerden esn'ye tıklayıp kodu girsem hesabım platinium olurmu ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

3 gun kala yuklenıyor
  • offffff :( bitimine üç gün kalmasını beklemek iğrenç bişey ya :( bişi daha sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim. bronze ile veya bronze "bile" kullanmadan en fazla kaç lvl oldunuz ? platiniumla bile inanılmaz zor diyip duruyo kime sorarsam sorayım. benim lvl 53 rogue'um daha kaça kadar rahat lvl atlarım ? offfff çok saçma ya istediğimde premiumu yükseltebilmeliyim. Bitimine üç gün kalmasını beklemek gerçekten çok ama çok iğrenç bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fusion85 -- 29 Temmuz 2010; 4:04:28 >
  • Lütfen cevap.
  • platinum
    resetler haric charın oyunda olmadıgı süre en fazla 5-6 saattir
    Warrior
    Malum Program
    75 lwl
  • quote:

Orijinalden alıntı: S[L]atanic

platinum
    resetler haric charın oyunda olmadıgı süre en fazla 5-6 saattir
    Warrior
    Malum Program
    75 lwl

• Ticket ile sildirme eskidendi, şimdi al üstüne yükle platiniumu olsun bitsin bronze silinir platinium gelir diyolar doğrumu ya lütfen bilen biri cevap versin.
  • sen kimsenin lafına bakıp da platinumu tehlikeye atma.ben de son 3 gün kala yüklenir diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akik

sen kimsenin lafına bakıp da platinumu tehlikeye atma.ben de son 3 gün kala yüklenir diye biliyorum.

:( Cevabın için teşekkürler. Mecburen bronze ile kasmaya devam o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fusion85 -- 31 Temmuz 2010; 14:51:31 >
  • 53 lvlsın koxperler yok ve ex cok rahat kasılır. Kendine sağlam bi ex ekibi bul. Apost fln bak keyfine kas. legal 1 haftaya 59-60 olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.