Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin, Bilginiz Varsa Paylasın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6850 ekran kartı almayı düşünüyorum ancak ekran kartının ozelliklerini incelediğimde pcı-exp 2.1 yazıyor. anakartım ise 2.0 ozelliğinde. şimdi ben anakartı değiştirmeden bu ürünü alsam verim alabilirmiyim?

• alırsın sorun olmaz. işlemci ve güç kaynağının durumu önemli, onları da yazarsanız.
  • güç kaynağımda yetersiz gelebilir muhtemelen çünkü 350w.

şuan 3850 ekran kartım var onu kullanıyorum. işlemcim ise amd athlonx2 5200 olması lazım..
  • Yeni bir 450 500 wt bir psu almalısın rahat çalışması için.
  • 2.0 ın sorun olmaması lazım. Çünkü bende gigabyte 880ga-ud3h anakartımla msi hd6850 kullanıyorum ve sorun yaşamadım.
    Güç kaynağı konusunda da sistem özelliklerini bilmiyorum ama yine de daha güçlü bir psu senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • anakartın 2.0 ise hd 7970 dahil bütün kartları kullananabilirsin. önemli olan güç kaynağı ve işlemci. pc kullanıcılarının yaptığı en büyük hata kalitesiz güç kaynağı kullanmak. Resmen pc Ye saatli bomba takmak gibi birşey.eğer uzun ömürlü pc kullanacaksanız güç kaynağınızı iyi alın. hem daha az elektrik parası ödeyin hem pc niz korunsun. Hd 6850 için en az 400 watt kaliteli güç kaynağı öneririm active pfc si olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 14 Şubat 2012; 12:39:31 >
  • güç kaynağımdan emin değilim. ama sağlam bi güç kaynağı alma niyetindeyim. ekran kartının calısacagını duymak acayip rahatlattı içimi çok sağolun :

sizce hangi güç kaynağını tercih edeyim?

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/thermaltake-w0355re-litepower-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=47675

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/cooler-master-rs-460-psapj3-se-rs-460-elite-power-460w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=51644

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen yardımcı olun
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangisi daha iyi bilemiyorum ama ikisininde +80 özelliği yoksa 600w lık daha iyi olur gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.