Şimdi Ara

Lütfen yardım edin çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim 5-6 bg lik önemli bilgilerim var bilgisayarda

bilgisayra format atmak istiyorum yukarda ki topicte gördüm fakat ben bu 5-6 gb lik önemli bilgileri D: sürücüsüne braksam tek c. sürücüsünü nasıl formatlayabilirim

yardım lütfen

• format atarken sadece "format c:" dersin olur biter
  • windows cd sini taktıktan sonra önyüklemeyi başlattıktan sonra windowsu nereye yükleyceğini sorar. onu yapmadan önce c yi seç sil de sonra windowsu kur böylece d ye dokunmamış olursun
  • Bir endişeniz varsa "Ya yanlış bi'şey yaparsam D'yi de silersem..?" gibi ve DVD writer'a sahipseniz, verilerinizi boş bir dvd'ye yazın kafanız rahat olsun :)
  • Arkadaşım Credonun dediği gibi kesinlikle bilgilerini bir yere kopyalamanı bende öneririm. Nedenmi? Yine forumda okuduğum bir konuydu. Bir arkadaş sadece C: ye format atmış ve diğer sürücülerle hiç işi olmadığı halde D: deki bilgileride uçup gitmiş. Zira format sırasında yapılan ufak bir telaşe arkasından bir sürü eziyetleride beraberinde getirir. Bu nedenle yaptığın işlemi doğru yapsan bile senin için bir kayıp olmaz bilgilerini yedeklemek. Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: credo

Bir endişeniz varsa "Ya yanlış bi'şey yaparsam D'yi de silersem..?" gibi ve DVD writer'a sahipseniz, verilerinizi boş bir dvd'ye yazın kafanız rahat olsun :)

en doğrusu

yada bir data kablosu ile başka bir c ye aktarın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.