Bildirim
Lütfen Yardım Edin (GunZ)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hiç kimse böyle bi sorunla karşılaşmadı mı ?? -
Arama butonu nu kullanmayı denersen bi daha ki sefere daha memnun oluruz?
10 tane bu tarz konu var,
International Gunz un Torrent sorunu var... O yüzden kafasına estikçe çalışıyo ya da çalışmıyo
http://gunz.ijji.com burdan indirip giriceksin -
Saol ayrıca yaptığım hata içinde üzgünüm -
Peki hangisinden indirmemi tavsiye edersin ?? -
ya beyler benim bu oyunu sanırım 6. yükleyişim fln oluyor fakat hala update edemedim bu seferde gunz a tıklayınca hanpollforclient.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir dior fakat tekrar yükledim yine aynısını dedi ltfn biri yardım etsiinnnnn -
oda link verdim sana yukarda, orda direct file download var, ordan basıcan gunz var ordan da indiriceksin :) -
tmm ordan indirdim fakat hanpollforclient.dll dosyası bulunamıoyr dio o dosyayı buldum indirdim ve içine attım bu sefer gunz a tıklayınca hiçbişey çıkmıo ne hata verio nede bişey -
google'a ijji gunz yada lg gunz yada dr gunz yazarsan çıkıcak sonuçlardna sitelerine ulaşır ve bulabilirsin x)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X