Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN HANGİ TELEFONU ALCAGIMI ŞASIRDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cok arastırmacı biriyim.bu ay sonuna kadar bir telefon alcam ama bütcem 1000 tl altı.bende cogu telefonu inceledim ama inceledikce daha cok karıstı hersey ,forumlara baktım aynı sekilde yarısı iyi diyor yarısı kötü.
    Aslında en son lumıa 920 de karar kılmıstım ama bi yorumda lumıa güzel ama wp kötü istersen wp türkçe sitesine gir uygulamaların yorumlarını oku demiş ve bende hemn girdim baktım ve dedigim gibi uygulamalar kötü birden sogudum,cünkü o yorumun sahipleri lumıa kullanıcıları ve en son delirdim.Ne alsam cok acil tavsiyenizi bekliyorum.
    Yalnız tavsiye ederken 1000 tl altı olmasına dikkat ederseniz .. tavsiyenizi bekliyorum

• oyunlarla çok işiniz yoksa lumia925 iş görür.android istiyorsanız xperia sp,moto g,zenfoen 5-6,l90 a bakabilrisiniz
  • Sirasiyla xperia sp,G2 mini,asus zenfone 5 ve moto g bunlardan secmeni oneririm sahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokosal2013

Öncelikle cok arastırmacı biriyim.bu ay sonuna kadar bir telefon alcam ama bütcem 1000 tl altı.bende cogu telefonu inceledim ama inceledikce daha cok karıstı hersey ,forumlara baktım aynı sekilde yarısı iyi diyor yarısı kötü.
    Aslında en son lumıa 920 de karar kılmıstım ama bi yorumda lumıa güzel ama wp kötü istersen wp türkçe sitesine gir uygulamaların yorumlarını oku demiş ve bende hemn girdim baktım ve dedigim gibi uygulamalar kötü birden sogudum,cünkü o yorumun sahipleri lumıa kullanıcıları ve en son delirdim.Ne alsam cok acil tavsiyenizi bekliyorum.
    Yalnız tavsiye ederken 1000 tl altı olmasına dikkat ederseniz .. tavsiyenizi bekliyorum

Xperia sp ye bir goz atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokosal2013

Öncelikle cok arastırmacı biriyim.bu ay sonuna kadar bir telefon alcam ama bütcem 1000 tl altı.bende cogu telefonu inceledim ama inceledikce daha cok karıstı hersey ,forumlara baktım aynı sekilde yarısı iyi diyor yarısı kötü.

Hocam benım fikrim şöyle android alcaksanız Xperia sp öncelikli . Ama ben olsam Lumia 925 alırdım kesinlikle

• s3
    s4 mini
    200 tl katıp s5 mini tavsiyem
  • tavsiyeleriniz için sagolun ,bnmde öncelikli fikrim lumıa 920-925 di Zaten incelemelere bakın kimse lumıa nın özelliklerine laf edemez.Benm sıkıntım magaza dan, az olması da öne3mli degil,uygulamaların kullanımı cok kötüymüş kullananlardan alddım bu yorumları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.