Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin İpodum bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 gb ipod nanom var 3. nesil adaptörle şarj ediordum hep ederdim bu kez olmadı ben de kapattım biraz bekledim tekrar açmaya calısıorm acılmıor
    bi kez daa böle olmustu sonra kendi kendine rest atmıstı şimdi atmıor daa fazla beklememe ragmen lütfen yardım edin

• Menü tuşu ve onun üzerindeki tuşa biraz birlikte basın (10-15 sn kadar).Umarım düzelir.
  • saolasın bişi daa sorcam şu ayarlardaki ses sınırını nasıl düzenlicez yükselmior cal a bas kilitle dior ama tekrar baktıgımda ses yine alcalmıs oluo yardm edin lütfen
  • Bak şimdi önce ekran kilidi oluşturmalısın.ekran kilidine gir ve bir şifre oluştur, onu unutma.Çok önemli.Daha sonra o ses sınırına gir ve istediğin sınırı seç.Daha sonra çal yani hani şarkıyı açıyorsun ya play/pause düğmesi var.Ona bas.Daha sonra ekran kilidi çıkacak karşına ordan şifreni yaz ve ortadaki tuşa bak.Sonra istediğin şarkıyı aç ve sesi yükselt.İşte bu kadar.Senin sayende ben de sesi yükseltmeyi öğrendim.Çok sağol.Hoşçakal.
  • hay ellerim kırıla ipodun içindeki herşeyi sildim şifremi unutmuştum ekran kilidi için :P reset attı müzikler de gitti daha önce de yapmıstım 3-4 kere ama bu defa müziklerimi atamıyorum
    başka müzik koyunca oluor başka bilgisayarda yapıorm yine olmuor cok acil yardım edin müziksiz yaşanmaz baştan mı indirecem 500 şarkı 50 klibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnglacHell

hay ellerim kırıla ipodun içindeki herşeyi sildim şifremi unutmuştum ekran kilidi için :P reset attı müzikler de gitti daha önce de yapmıstım 3-4 kere ama bu defa müziklerimi atamıyorum
    başka müzik koyunca oluor başka bilgisayarda yapıorm yine olmuor cok acil yardım edin müziksiz yaşanmaz baştan mı indirecem 500 şarkı 50 klibi

Dostum senin başkasından yardım istemeye değil öğrenmeye ihtiyacın var. Kendin kurcalaya kurcalaya interneti bul yapa-boza öğren yoksa daha çok sorun çıkar başına konu açar beklersin saatlerce.
  • Bence de biraz mantık yürütmek lazım.Çok uğraştım bende öğrenmek için ama alalı 2 gün oldu hemen çözdüm.Biraz uğraşırsan rahatlıkla bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm saolun yine de :)
  • benimde içine makinede su kaçtı nası düzeltebilirim
  • Slm benimde 4.nesil iPod touch im var çok güzel çalışıyordu birden bozuldu. Ekranda mavi ışık yanıyor şarjı bitmiyor kapanmıyor ne olur yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.