Şimdi Ara

lütfen yardım edin kafam çok karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben geçen yaz pc toplamıştım ve pc arıza yaptı ramler değişmesi gerekiyo bede garantiyi aradım ve aldığım firma iflas atmiş ve kapamış.elimde 2*512 ddr 400mhz ram var ramlar arızalı değil sadece anakartımla uyumlu olmadığını anladım.ve resert atmalar mavi ekranlar çıkmaya başladı.ne yapmam lazm.

• eskiden yapıp simdi yapmaya basladıysa ram bozulmus olabilir ama ikisi bozulmamıs olabilir ikisinide tek tek dene ayrı ayrı ikisinide calıstır biri reset atar digeri atmazsa 1 ram bozuktur ama en basından reset atıyorsa anakartın uyumsuz olabilir ama ramleri değiştirme gibi bi şansın yoksa biostan 400mhz de kullanmak yerine 333mhz ye alırsan ramleri uyumsuzsa daha az zorlayıp calıstırma imkanın olabilir
  • aldığımdan beri var ne olduysa adamlar yaptık dedi gümbürtüye getirdiler ekran kartında sorun var dediler ekran kartıyla oyaladılar ekran kartını yolladır.1-2 hafta sonra tel. açtım ve iflas edip kapamışlar ramlar sağlam.

sonradan jeton düştü anakartın sitesine girdim ve uyumlu ramlere baktım benim ramlerin kod noları yoktu.twinmosun başka ramlari vardı.nasıl değşştirecem bunları fatura falan elimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane123456789 -- 27 Temmuz 2006; 0:31:47 >
  • biostan 333mhz de calıstırmayı dene belki o zaman duzgun calısır anakartına uyumsuzsa bile o halde calısabilir ama kesin degil en azından gecici cozum eskiden benim boardada 333mhz bi ram uyumsuzdu 266mhz yapınca calısıyordu
  • ok saol denicem.peki oyunlarda fark olurmu
  • yani sonucta biri 333mhz biri 400mhz yane performans düser ama yine calısan oyun calısır yane kaldırmamazlık yapmaz
  • ok sağol yardımların için.iyi geceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bişey degil iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiiM -- 27 Temmuz 2006; 0:50:14 >
  • arkadaşım iflas eden firma getirmemiş tir o ram lari eyer garantisi varsa belki bi ihtimal getiren firmayı bula bilirsen belki bi şansın olur ramlarin serinoları varsa üzerlerinde karma yada arena nın sayfalarına bi bak derim seri no su ile aratıp hangi firmaya ait bula bilirsin eskiden elimize geçen parçalrı garanti sorgulamasını bu şekilde yapıyorduk bi şansını dene...

http://www.arena.com.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.