Şimdi Ara

lütfen yardım edin pc resetleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

exa bilgisayar denilen yerden bir kasa topladım,grubumla evde müzik kayıtlarımızı yapmak için ve yıllardır 1.8 işlemci,1gb ram ile çektiğim acının intikamını almak için:)

Pc durup dururken resetleniyordu oyunda oynayamıyordum.Ekran kartını değiştirdik olmadı,ramleri değiştirdik olmadı,en son üstüne para istediler utanmadan boardı değiştirdik yine olmadı ama orda kapanmıyor garip bir şekilde :S.

8 kere gittim götürdüm,kasayı taşıdım taksi paralasımı dersin yaşadığın eziyet ve bitmeyen işlerim...

En son evinize topraklama hat yapın dediler onada tamam dedim gittim yaptırdım.Günde en az iki kere kapanıyor ve bunu görmemezlikten gelemiyorum haliyle.Paranoyak gibi yaşıyroum ne zaman kitlenecek diye:)

ups var 650w lık -topraklama hat var-ramlerde sorun yok-ana kartta sorun yok-ekran akrtında sorun yok.İşlemcimde 27 derecede geziyor yorulmuyor bile.

acaba güçmü yetmiyor?.Bendeki power 500 .Yetmiyor olsaydı kapanırdı pc ama bu resetliyor.

sistemim:

asus p5q3 deluxe anakart
    intel quad 2.83 GHz
    4xddr3 ram
    samsung 500 gb hdd
    wd 500 gb harici hdd
    palit ati HD4850 sonic 512 MB 256Bit GDDR3 16x
    Gigabyte ISOLO 220 Atx Kasa Siyah 500W
    m audio audiophile harici ses kartı
    lg flatron l222ws monitör
    samsung sync master793df mönitör

• Selamlar,
    Bende de aynı sorun vardı resetliyordu pc kendini ben psu (power)'dan şüphelenmiştim değiştirdim gerçek 420 W aldım düzeldi eğer sizinki gerçek 500 W'sa gene bir başka powerla denemizde fayda var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jüpiter

Selamlar,
    Bende de aynı sorun vardı resetliyordu pc kendini ben psu (power)'dan şüphelenmiştim değiştirdim gerçek 420 W aldım düzeldi eğer sizinki gerçek 500 W'sa gene bir başka powerla denemizde fayda var...

katılıyorum

psu nun markası falan ne ?
  • Donanımsal bir sorun var gibi geliyor.Aynısı bende de oluyor.Evde habire resetleniyor götürüyorum bilgisayarcıya orada hiç resetlenmiyor.
  • Gigabyte ISOLO 220 Atx Kasa Siyah 500W aldım onun içinde vardı power ama yetmeseydi vermezlerdi diye düşünüyorum

Ay oldu yarın gidip sanırım artık çirkef olacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: c4n

quote:

Orjinalden alıntı: jüpiter

Selamlar,

katılıyorum

psu nun markası falan ne ?

power yetmezse kapanır diye düşünüyroum reset atarmıki?

denemek mantıklı ama nerden bulacağım power denemek için birde o var :(
  • power yetmese normalde hiçaçılmaz ama durum şöyle, senin uygulamlar kastıkça donanım daha çok güç ister, daha çok güç isteyince de psu cevaplayamaz limit aşımı reset.

Bir de olayın regülasyon boyutu var, arkadaş demiş bilgisayarcıda hiç reset atmadı diye, işte nedeni bu elektrik akımındaki dalgalanma bu yüzden her UPS çözüm değil, regülasyon yapan ups kullanınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.