merhaba arkadaslar hp IPAQ rw 6815 kullaniyorum ve usb kablosunu takiyorum ama pc de birsey daha istiyor yani telefonn kendi kablosunu ve su anda yurt disinda oldugum icin bu cd bulamiyorum buralarda ve degerli arkadaslarda eyer ki bu konuda yardimci olabirlerse cok memnun olurum simdiden cok tesekur ederim yani usb kablosu icin lazim olan programi nerden bula bilirim yada ayni markayi kullanan arkadaslarda varsa burdan ulasmak isterim lutfen cok lazim bir program allah razi olsun .....
google da activesync 4.5 dıye arat zaten ucretsız bı yazılım ındır pc ye kur bu kadar dahada sorun varsa pocketpc.gen.tr
tekrardan merhaba arkadaslar ilgi gosterdiginizden dolayi cok tsekur ederim soz konusu Microsoft ActiveSync programini onceden indirmistim onu kurdugum halde (((( hp IPAQ rw 6815 usb driver ))) cd sini istiyor yani telefonun kendi sidisinji bendede olmadigi icin burdaki arkadaslardan rica ettim (((( hp IPAQ rw 6815 usb driver ))) ,,<<< eyer ki bunun cd si yada programi varsa paylasirsaniz cok sevinirim
yav bende 6815 kullandım zamanında oyle bı usb drıver hatırlamıyorum hiçte istemedi bizden değişik usb lerde dene pc nın yada usb ler çalışıyomu başka bii şey taktıgında pcnın