ARKADAŞLAR 45 LVL ÇARIM VAR FİRE GLEVİE YİM FİRE LVL İM 40 GLEVİ LVL İM 42 KASILMAYA GİDİOM DİELİM 45 LVL CANAVARLARDAN KESİOM YÜZDEMİ 00,02 VE 00,01 OLARAK SÜREKLÜ BÖLE TEKRARLIO AYNI LVL BAŞKA Bİ ARK YE SORUOM KAÇ KAÇ GÖTÜRÜO DİE BANA 00,03 00,02 OLDUĞUNU SÖLÜO KAÇ KİŞİYE SORDUM AYNI LVL HEP BÖLE DEDİLER NEDEN BANA EX AZ GELİO KAFAYI YİCEM YA NEDEN BÖLE BİŞEY OLUO LÜTFEN YARDIM EDİN KİMİLERİ GLEVİE LVL İNİ YÜKSELT DİO ACABA ALAKASI VARMI ONLARLA
gene ben normalce yardım ediyim.. yoksa ne yazıcağım mağlum böyle bir konuya...mastery lvlerini yükselt.. en yüksek mastery lvini yükseltmen daha kolay olur charı 0gapa indrmen için
Pre al
Heuksalı 45'e çek
quote:
Orjinalden alıntı: srkayp
Pre al
bencede
bence önce türkçe yazmayı öğren. ayrıca büyük harf kullanmak bildiğim kadarıyla yasak..
42 lvlım maonglardan 0,02 veya 0,01.small bunwanglardan 0,03-0,02 exp gelio.
ne alakası var keklemişler seni galiba @MoriKalina o uygulama vBulletin forumlarda olur
mastery levelin ile senin levelin arasında fark oldugu için exp yerine sp veriyo daha fazla mastery levelini kendi levelnie getirsen 0 gapa dönüşür normal seviyede exp alırsın.
Arkadaşım; oyunda skillerden kaynaklanan bir durum vardır... Yani tahtıravallinin ne ucuna gidersen o ucu yere değer misali... Eğer maksimum leveldaki skillin (örneğin 42 levelsın heuksalın 40 levelda) levelıyla kendi levelın arasında çok fark varsa MAX. SP - MİN. EXP gelir...-9 levellık farka kadar.Eğer bu fark az ya da sıfırsa MAX. EXP MİN. SP gelir..
quote:
Orjinalden alıntı: kunt69
ARKADAŞLAR 45 LVL ÇARIM VAR FİRE GLEVİE YİM FİRE LVL İM 40 GLEVİ LVL İM 42 KASILMAYA GİDİOM DİELİM 45 LVL CANAVARLARDAN KESİOM YÜZDEMİ 00,02 VE 00,01 OLARAK SÜREKLÜ BÖLE TEKRARLIO AYNI LVL BAŞKA Bİ ARK YE SORUOM KAÇ KAÇ GÖTÜRÜO DİE BANA 00,03 00,02 OLDUĞUNU SÖLÜO KAÇ KİŞİYE SORDUM AYNI LVL HEP BÖLE DEDİLER NEDEN BANA EX AZ GELİO KAFAYI YİCEM YA NEDEN BÖLE BİŞEY OLUO LÜTFEN YARDIM EDİN KİMİLERİ GLEVİE LVL İNİ YÜKSELT DİO ACABA ALAKASI VARMI ONLARLA
Olabülür de olmayabülür de velhasıl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme