Bu ikisinin yerine 9600GT tavsiye ederim yaklaşık bunların fiyatlarında ve bunlardan çok daha iyi.
Sistemin diğer parçaları zayıf. Yinede ASUS EN8800GS 110,00 lira fiyatıyla sisteminiz için uygun. En az 350W kaliteli PSU ile kullanmak şartıyla. Bu kart bile sisteminizde yeterli performansı gösteremeyebilir.
arkadaşlar ben baya araştırdım ve başka ekran kartlarına bakmıycam sadece bu ikisi arasında hangisi daha iyi diye sormuştum..
quote:
Orjinalden alıntı: morfeus888
arkadaşlar ben baya araştırdım ve başka ekran kartlarına bakmıycam sadece bu ikisi arasında hangisi daha iyi diye sormuştum..
Madem öyle, yerinizde olsam HIS'i tercih ederdim.
quote:
Orjinalden alıntı: morfeus888
Aynı fiyata ondan çok daha iyi bir kart varken yinede kötü olanı alacam diyorsanız siz bilirsiniz tabi, bu kartlarda bellek boyutuna takılmayın soğutması ve fiyatı uygun olanı alın.
beyler doru diyosunuz ama psu ma güvenmiyorum 300watt gerçek olup olmadığı belli deil 9600 gt 4670 den daha fazla güç tüketiyo diye biliyorum varsa 140-150 arası az güç tüketen iyi bi 9600 gt link verin lütfen ayrıca yardımlarınız için tşk ederim..