Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EVO6 MI SUBARUMU??? karar veremedım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 aydır araba arıyorum ama 32000€ civarında istediğim turde temiz bi araba bulamadım (s2000,z3 gbi)...
    Bende subaru yada evo almaya karar verdim ama şimdide karar veremiyorum sizce hangisi daha tatminkardır?
    sonucta 2 side 4 ceker ama alabılcegeım fıyata gore subaruların kasası guzel dıyıl ama evonun eskı kasasıda guzel bide evonun içi daha alımlı...
    Ben bole dusunuyorum sizce ne yapmalıyım bu hafta arabayı almam lazım cunku ihtiyacım var plz yardım edın...
    şimdiden tesekkur ederım herkese....

• Bence TT daha karizma olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

Bence TT daha karizma olur

+1903..bugra noktayı koymuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

Bence TT daha karizma olur

sana hiç yakıştıramadım buğra....TT diyosun ya pes..adam 32.000 € para var demiş sen TT demişsin..bence alabileceğin en iyi secenek s2000 dir ama o paraya biras zor gibi..subaru derken wrx mi sti mı? wrx ise direk evo 6 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 24 Ekim 2005, 18:30:36 >
  • s2000? bırak uzerme yaaa.....Hondacıız tamam da, bizim burda s2000 var bi kaç tane hiç dikkatimi faaln çekmemiş...Geçen tanışınca gördüm...TT nin yanında ezik kalıo....Ben olasm hiç düşünmem,bi düşünsene kendini bi TT de, bi de s2000 de???? Amma kız toplarım haa TT de Evo ,mevo zaten almam ben
  • Hocam impreza ile evo hemen hemen esdeger arabalardir. Ikiside her sene modeli yenilerler. Evo numara arttirir, impreza isim degistirir vs. Her sene de bu iki araba bircok testde karsilastirilir. Su sundan daha iyi denildigini pek gormedi. Genelde ufak tefek farkliliklari incelerler.

Benim gordugum, Evo da cekis kontrolu, guc dagilimi vs gibi olaylar biraz daha iyi. Kullanimi biraz daha kolay oluyor dolayisiyla. Impreza icinse spor zevki daha iyi denir. Ama dedigim gibi cok ciddi bir fark yok aralarinda.

Ben olsam kesinlikle impreza alirdim. Sebebi ise biraz psikolojik. Boxer turbo motorlara karsi bir zaafim var. Bence sen fiyata, araclarin durumuna, kmsine vs gore kararini ver. Evonun tipi hosuna gittiyse ona oncelik ver. Ama benim fiyatlardan gorebildigim kadariyla Imprezalar biraz daha uygun gibiydi fiyat olarak. Ama yaniliyor olabilirim.

Bence TT dir S2000 dir vs bosver. Impreza veya Evo daki surus zevki baska olur. Bence hangisini alirsan al pisman olmazsin.

• Ben olsam Evo alırım,hele bide tommi makinnen edition olursa tadından yenmez.birbirlerine yakın arabalar, ama wrx hafif kalabilir evo'nun karşısında.sti'dan ise daha iyi yol tutuyor Evo,ancak ş.içinde kullanması biraz daha fazla rahatsızlık verici.süspansiyonları çok sert bir araç. gerçi gülü seven dikenine katlanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    6 yıl önce açıldı
    Bu egea alınır mı yardım?!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertexShader

Hocam impreza ile evo hemen hemen esdeger arabalardir. Ikiside her sene modeli yenilerler. Evo numara arttirir, impreza isim degistirir vs. Her sene de bu iki araba bircok testde karsilastirilir. Su sundan daha iyi denildigini pek gormedi. Genelde ufak tefek farkliliklari incelerler.

Benim gordugum, Evo da cekis kontrolu, guc dagilimi vs gibi olaylar biraz daha iyi. Kullanimi biraz daha kolay oluyor dolayisiyla. Impreza icinse spor zevki daha iyi denir. Ama dedigim gibi cok ciddi bir fark yok aralarinda.

Ben olsam kesinlikle impreza alirdim. Sebebi ise biraz psikolojik. Boxer turbo motorlara karsi bir zaafim var. Bence sen fiyata, araclarin durumuna, kmsine vs gore kararini ver. Evonun tipi hosuna gittiyse ona oncelik ver. Ama benim fiyatlardan gorebildigim kadariyla Imprezalar biraz daha uygun gibiydi fiyat olarak. Ama yaniliyor olabilirim.

Bence TT dir S2000 dir vs bosver. Impreza veya Evo daki surus zevki baska olur. Bence hangisini alirsan al pisman olmazsin.

aga saol surda adam akıllı bı cevap weren sen cıktın TT pıyasada duzgun kazasız yok s2000 2.ellerı zaten 1.el kdr pahalı ... harbıden tesekkur ederım cok saol

• Amma kız toplarım haa TT de Evo ,mevo zaten almam ben

Orası aşikar:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.