Şimdi Ara

lutfen yardım ıphone 4 acılmıyor.ıtunes yenı cıkan -1 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden sizlere teşekürllerimi sunuyorum.Kaç günlerdir iphone 4 ümü kurtaramıyorumki apple storede kurtaramadı sorunum şöyle:
    telefonumu sinirlenmeden dolayı yere fırlattım ve ön panel (on cam lcd )falan kırıldı hemen antalyada terracıty avm dekı apple storeye goturdum ve aynı gun ıcınde onpanelımı degıstyırdıler hıc bır sorun olmadan ama asıl sorun telefonu acmakta yaşandı recoveryden telefonu hıcbır sekılde cıkartamadı teknık servıs butun ıslemlerı denedıler bende onlara katıldım ve denemedıgımız bırsey kalmadı ıtunesten restore yaptıgımızda ıslem sonunda ıtunesten -1 hatası almaktayız servısın dedıgıne gore ıos 5 yuklu oldugu ıcın ve bu yazılım yenı cıktıgı ıcın -1 hatasıda yenıymıs cozumu yokmus baya bi tartıstım ama soyle bı sorunda var telefonumu kırıdgımda ekran calısmadıgı halde hemen ıtunes e baglanarak backup ımı almıstım ben ne olduda servıse verdıgımde recoveryde takılıyor anlamıs degılım arkadaslar....

• İlginç bir sorun.Takipteyim inş sorunun çözülür hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKcN_1903

İlginç bir sorun.Takipteyim inş sorunun çözülür hocam

valla hocam netten bakmadıgım yer kalmadı iphoneturkiyeservis.com u bı arıcam uzaktan yardımı denıyecem teleservıse versem telefonu kullanıcı hatası dıye bı ıslem yapmazlar dıye korkuyorum ve 1 ay da bekletırler onpanelde hıc bır catlama vs yok sadece yerınden cıktı okadar ama dogal olarak degısmesı gerekıyor degısmede sorun yok ama yazılımı halledemıyorlar -1 hatası cozumu yok recoveryde takılıyor ama hocam benım anlamadıgım ben telefonu yere fırlattıgımda ekran calısmadıgı halde hemen ıtunese baglayıp backup ımı aldım apple storeye verdıgımde nıye boyle yazılım sorunu cıktı yere dustugu andan ıtıbaren bu -1 hatası olsa back up alamamkı
  • arakdaşlar teleservise telefonu verirken ne gibi işlemler izlemeliyim ekranı apple storde yaptırıp yazılım sorunu var deyipmi teleservise vereyim yoksa başka bir şekildemı lutfen yardımcı olun bana.telefonun yenısıyle degıstırseler guzel olur ama=))) ya cok cuzzi bı mıktardada satın alabılırım teleservısten yenısını yeterkı ıphone 4 umu kullanayım aramızda sevgı bagı olustu ya cıhazla=))
  • tesekurler 30 kısı bakmıs ama yazdıgım sey uzun gelıp okumayamı usenıldı acaba dıye dusunuyorum veya kımsenın herhangı bır bılgısımı yok acaba
  • Türkiye'de Apple Store mu var ya?
    Nasıl bir sinirdir öyle bir telefonu yere atıyorsunuz :D
    Geçmiş olsun umarım halledersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

Türkiye'de Apple Store mu var ya?
    Nasıl bir sinirdir öyle bir telefonu yere atıyorsunuz :D
    Geçmiş olsun umarım halledersiniz

apple store dedıgım antalyada bı avm de bılkom sırketının apple stor gıbı bı magazası demek ıstedım hemen arka odada servıs ıslemı yapıyolar
    valla dostum hıc sorma ole bı sınır geldı fırlattım yere ıcımde acımadı degıl ama yarın bı ıphoneturkıyeservıs.com dıe bı sıte buldum servıs te yapıyolarmıs hıc teleservıse vermeden oraya yoluyayım dıyorum cok fena kararsızın yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.