Bildirim
Lutfen yardim iphone 5s touch id home tusu degisimi
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Degistirdigin icin oldu o aldigin tus bozuk veya uyumsuzdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Touch id olan ürünlerde güvenlikten ötürü her bir parmak izi okuyucu telefonun işlemcisine özgü olarak üretilmektedir. Dolayısıyla değiştirdiğiniz tuş işlemci tarafından doğrulanamamaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: isosem19
Touch id olan ürünlerde güvenlikten ötürü her bir parmak izi okuyucu telefonun işlemcisine özgü olarak üretilmektedir. Dolayısıyla değiştirdiğiniz tuş işlemci tarafından doğrulanamamaktadır.
Aynen öyle.A7 işlemcide depolanıyor parmak izi data'sı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isosem19
hocam touch id bozulduğunda ilerde nasıl takılacak bu peki ? applestore falan mı götürülmeli götürmeden çözemeyecekmiyiz
Desteginiz saolin arkadaslar ama cok sacma gibi gelsede traji komik durum guvenlik bu tus oyle veya boyle bozulcak ve bellir bir sure sonra kimsede touch id diye birsey kalmicak benim merak ettigim acaba tus mu sorun yoksa apple nin goz ardi ettigi uzerini kapattigi bir problemmi
Telefonu applestore'a götürmek gerekiyor. Yani kendiniz işlem yaptığınızda o tuş eski işlevini kaybediyor. Aslında saçma gibi gözükse de güvenlik açısından çok iyi düşünülmüş. Ancak ülkemizdeki applestore randevularını düşününce bozulmasın diye dua etmek lazım.
iphone 5s ve 6 touchid bozulursa tek çaresi garantiden değişimdir malasef tamir şansı yok
Bende de aynı sıkıntı oluyor ara ara. Tuş çalışıyor fakat dokunmatik sensör çalışmıyor. Ben de cihazı yeniden başlatınca ve ya restore edince düzeliyor. Araştırdığımda sensör değişimi ekranla beraber yapılıyormuş fakat tatmin edici bir çözüm bulamadım ben de. Bahsedildiği gibi sensör her cihazda benzersiz olduğu için sorun tekrar oluyor diyen de var, tamir ettirdim kullanıyorum diyende. Umarım sorununuza bir çözüm bulunur. -
Bilen varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- swap cihaz nedir
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- airpods cızırtı sorunu
- iphone usb kablosu ile arabada müzik dinleme
- apple watch digital crown sorunu
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi powerbank
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X