Şimdi Ara

Lutfen yardim iphone 5s touch id home tusu degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yarim lutfen 5s cihazim var home tusu degistirdim ama touch id bir turlu calistirmadi basarsiz diyor touch id nasil altif edebilirim yardimci olursaniz sevinirim
     Lutfen yardim iphone 5s touch id home tusu degisimi Lutfen yardim iphone 5s touch id home tusu degisimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Degistirdigin icin oldu o aldigin tus bozuk veya uyumsuzdur

• Touch id olan ürünlerde güvenlikten ötürü her bir parmak izi okuyucu telefonun işlemcisine özgü olarak üretilmektedir. Dolayısıyla değiştirdiğiniz tuş işlemci tarafından doğrulanamamaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Touch id olan ürünlerde güvenlikten ötürü her bir parmak izi okuyucu telefonun işlemcisine özgü olarak üretilmektedir. Dolayısıyla değiştirdiğiniz tuş işlemci tarafından doğrulanamamaktadır.

Aynen öyle.A7 işlemcide depolanıyor parmak izi data'sı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Touch id olan ürünlerde güvenlikten ötürü her bir parmak izi okuyucu telefonun işlemcisine özgü olarak üretilmektedir. Dolayısıyla değiştirdiğiniz tuş işlemci tarafından doğrulanamamaktadır.

hocam touch id bozulduğunda ilerde nasıl takılacak bu peki ? applestore falan mı götürülmeli götürmeden çözemeyecekmiyiz

• Desteginiz saolin arkadaslar ama cok sacma gibi gelsede traji komik durum guvenlik bu tus oyle veya boyle bozulcak ve bellir bir sure sonra kimsede touch id diye birsey kalmicak benim merak ettigim acaba tus mu sorun yoksa apple nin goz ardi ettigi uzerini kapattigi bir problemmi

• Telefonu applestore'a götürmek gerekiyor. Yani kendiniz işlem yaptığınızda o tuş eski işlevini kaybediyor. Aslında saçma gibi gözükse de güvenlik açısından çok iyi düşünülmüş. Ancak ülkemizdeki applestore randevularını düşününce bozulmasın diye dua etmek lazım.

• iphone 5s ve 6 touchid bozulursa tek çaresi garantiden değişimdir malasef tamir şansı yok

• Bende de aynı sıkıntı oluyor ara ara. Tuş çalışıyor fakat dokunmatik sensör çalışmıyor. Ben de cihazı yeniden başlatınca ve ya restore edince düzeliyor. Araştırdığımda sensör değişimi ekranla beraber yapılıyormuş fakat tatmin edici bir çözüm bulamadım ben de. Bahsedildiği gibi sensör her cihazda benzersiz olduğu için sorun tekrar oluyor diyen de var, tamir ettirdim kullanıyorum diyende. Umarım sorununuza bir çözüm bulunur.
  • Bilen varmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.