Şimdi Ara

Lütfen Yardım Kafam Çok Karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç konusunda bilgim çok çok çok ama çok az....

Vakti zamanında ehliyet aldım ancak araç olmadığı için aktif sürmede iyi değilim en son 2008 yılında yeni yeni öğrenirken araç sürmüştüm.... Neyse bunlar pek önemli değil...

Şimdi başımı çok ağrıtmayacak ikinci el bir araç almak istiyorum. Acemiliğimi atacağım başımı çok ağrıtmayacak bir araç arıyorum. Öneriler parçasının ucuz olması yönünde olmuştu ve bu nedenle fiat palio bakmaya başlamıştım. 2000 model 95 km de temiz bir araç buldum ilanda 18.700 TL istiyordu ancak bir türlü gitmek nasip olmadı adam aracı 17.500 TL ye satmış. Bu araca çok heveslenmiştim olmadı. Kısmet değilmiş....

Araçlardan pek anlamadığım için çevremdeki insanların yorumlarını aldım. Ama almaz olaydım kafam iyice karıştı :( Palio alma vs gibi nasihat etmeler başladı. Bu arada çıkabileceğim değerler 18 Bin civarı....

Sizler ne önerirsiniz...

Bu arada şu ilandaki araç nasıl??? Biraz yıl bakımından yenilere mi baksam...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2007-palio-1.3-multijet-4-kapili-hasar-kayitsiz-369050258/detay
    (gerçi bunuda galerici satıyor bilmiyorum ne kadar güvenilir olur)

• buradaki model forumlarına bak. sana yardımcı olurlar. b sinifi mantıklı secim. ama palio ile baslama.. ben getz ile baslamıstım. sagolsun 4 sene kahrımı bana mısın demeden cekti.
  • getz de baktım ancak fiyatlı pek bi artmış :(
  • Palio ilk araba icin iyi bir seçenek. Az yakar, her yerde parçası olur, parça fiyatları ucuz... Ilandaki araç temiz gibi görünüyor fiyat da normal gibi bir gişi inceleyin içinize sinerse güzel bir expertiz yaptırın. Galericiden alırsanız her türlü dümene karşı hazırlıklı olun kesinlikle expertiz yapmadan almayın onların dediği usyaya vs. göstermeyin. Aracı incelemeye giderken gerçekten bu işlerden anlayan biri yanınız da olursa rahat edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznugurlu

getz de baktım ancak fiyatlı pek bi artmış :(

getz için 35 isteyeni gördükten sonra sizin gibi fiatlara bakmıştım coğu şirket aracı dizellerin. ama benzinli olanların genelde aile için alınan tipler 1.2 1.4 fire motorlar bunlar daha temiz hasar kayıtsızdır. takarısn bir tüp dizel kadar yakar oda boşa 3 5 bin ödeme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.