Şimdi Ara

Lütfen YARDIM kafayi cizecem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bir sistem aldim: AMD 64 2800+ Epox 8KDAI Anakart + Kingston 512 + Seagate 80gb SATA + LG Cd-Rom + Sapphire 256mb Radeon 9600xt ayrica Pikatel adsl modem ve Hp 3745 usb'den bagli....

Bu sisteme Windows XP Pro SP2 kuruyorum. Butun driver cdlerini yukluyorum. Ancak Epox'un driver'larını yukledikten sonra Cd-Rom asla ve asla bisey okumamaya basliyor. Anakart driverlarindan once herseyi mis gibi okuyan cdrom, anakart cdsini yukledikten sonra sapitiyor. Netten guncel driverlari da yukledim yine ayni sorun. Dha once boyle aptalca bisi gormedim.

Lutfen yardim ve yorumlarinizi bekliyorum!

• CD-ROM sürücünün IDE kablosunun yerini değiştir.

Yani, yassı ve geniş olan kabloyu anakarta takıldığı portun yanındaki porta takıp dene. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
  • cd deki IDE ve chipset sürücelirini yükleme yada internet sitesinden en son sürümlerini indir yükle sorun büyük ihtimalle çözülür!
  • ıde upate ti yap bence ama epox lar ne kadar saglam bir anakart herkez bilir sen SP2 kuracagına makinana service pack kurma updateleri sürekli olarak yap daha iyi hiç olmazsa basın agrımaz ..Kolay gelsin
  • Arkadaslar dediklerinizi su anda iste oldugum icin deneyemiyorum ancak aksam derhal deneyecem... Cok Cok sagolun yardiminiz icin...
  • Cd Rom nu Ide Sini degistir dyiecem Ama Ilk Basta Niye Okuyor sonra Okumuyor SoyLe BiseyYapsan Cd Rom u bi de Master Yap Hard disk i SLave Yap Eger Board Sorun Verirse Bios tan Tanit HerHaLde Ise Yarayacaktir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.