Şimdi Ara

Lütfen Yardım Kafayı Yicem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bilgisarı açıyorum windows xp dolma yeri geliyor tam orda restart atıyor, amd athlon var , anakart ın üzerinde voltaj bildireç var.. oranın normalde " FF " olması gerekiyor ama 28 gösteriyor.. En son bilgisayarın fişini çekmiştim yanlışlıkla, onla ilgili olabilirmi ? Bilgisayar açılmıo şimdi lütfen yardım..

• Anakartındaki daha önce "FF" yazan yerde farklı bir şey görünüyor ve bilgisayarında problem var ise; Bilgisayarını satın alırken sana verilen ıvır zıvırlar içerisinden anakartının kullanma kılavuzu kitapçığını bulup oradan troubleshooting bölümünde "28" ikazının ne manaya geldiğini öğrenmen gerekiyor. Büyük ihtimal RAM problemi gibi görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

Anakartındaki daha önce "FF" yazan yerde farklı bir şey görünüyor ve bilgisayarında problem var ise; Bilgisayarını satın alırken sana verilen ıvır zıvırlar içerisinden anakartının kullanma kılavuzu kitapçığını bulup oradan troubleshooting bölümünde "28" ikazının ne manaya geldiğini öğrenmen gerekiyor. Büyük ihtimal RAM problemi gibi görünüyor.

güzel cevap olmuş ama bana kalırsa hdd gibi sanki..mavi ekranla birlikte mi reset geliyo yoksa yalnız reset mi?sanki hdd yüklerken hata veriyo gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

güzel cevap olmuş ama bana kalırsa hdd gibi sanki..mavi ekranla birlikte mi reset geliyo yoksa yalnız reset mi?sanki hdd yüklerken hata veriyo gibi

Aslında herşey olabilir ama kitapçık da her zaman doğru göstermiyor. Bir keresinde benim makinada direk olarak hiç görüntü gelmedi ve ikazın gösterdiği RAM problemi idi. Ancak Türk usulü deneme-yanılma yöntemi sayesinde PS' nin yanarken yanında ekran kartını da götürdüğünü tespit etmiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Lütfen yardım !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.