Şimdi Ara

Lütfen yardım MSN Contet Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSN göz kırmaları ile ilgili bir program yükledim. Daha sonra programı kaldırdım ve tam kaldıramadım. Program ekle kaldırdada program ile ilgili bir yer yok.

Fakat program "MSN Content Plus" uyarısı ekrana çıkararak, sık sık kayıt yapma uyarısı veriyor. Kredi kart numarası vs. istiyor. TAMAM deyip geçiyorum. Çok kısa zaman sonra yine ayrı uyarı çıkıyor. Ve insanı sinir ediyor. Bir türlü kurtulmadım. Bu uyarıdan.

CTRL+ALT+DEL yaptığım zaman program "MSN COntent Plus Register Alert" olarak beliriyor.

Bazende aşağıdaki web sitesine yöneliyor.
    http://www.msncontentplus.net/FreeRegister.asp

Lütfen bu uyarıyı kaldırmam konusunda yardımcı olurmusunuz?

• Kardeş bendede vardı osorun bir türlü kurtulamadım en sonunda format attım.Başka bir yöntemi var mı bilmiyorum.Ben son çare olarak format atmıştım.
  • arkadaşlar bende uzun süre bu sorunu önemsemedim nasılsa birgün bilgisayarım komple çökerse format atarım o zaman o da düzelir diye düşünmüştüm.
    sonra birgün artık bıktım ve bu sorunun üzerine gittim.

xp sp2 kullanıyorum.
    bilgisayarımdan program ekle kaldırdan sildim hala aynı uyarı sürekli her msn e login olduktan sonra geliyordu. uyarıdaki exit e bastığımda ise msn den de log off oluyordum.

registry de msn content plus içeren herşeyi sildim..msn messenger imi kaldırdım tekrar kurdum fakat bir faydasını görmedim.
    sonunda
    bir tane registry monitor programı buldum.
    onunla yapılan işlemleri ve servislere bir göz attım. bu uyarı geldiğinde acaba registry de neler oluyor diye merak ettim.
    sonunda c:\windows un altında msnimport.exe ve msnlog.exe nin tüm bunları yaptığını farkettim.
    önce sistem geri yüklemeyi devre dışı bıraktım.
    safe mode da bilgisayarımı açıp her iki dosyayı da sildim.uyarıdan kurtuldum.ayrıca msn messenger im da çalışmaya devam ediyor.tekrar kurmama gerek kalmadı.
    benim bilgisayarım 2-3 gündür sorunsuz çalışıyor..
    inşallah sizde de işe yarar..

iyi günler temennisiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratermis -- 13 Şubat 2007; 11:48:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.