datron pl3 laptop aldım. xp kurdum, herşey çalıştı fakat wireless çalışmadı. realtek usb wireless sürücüsünü kuruyorum sonra masaüstündeki simgesine tıklıyorum, sağ alttaki simge yanıp sönüyor sonra tık yok? aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcılarındada sadece ethernet gözüküyor wireless gözükmüyor. bios dada wireless diye bi seçenek yok. ayrıca laptop un üzerinde wireless diye bir düğme var ama bi işe yaramıyor ışığıda yanmıyor zaten.
datron servisine sordum xp yi yeniden yükle dediler yükledim yine aynı yine olmadı. modem in markasıda yine datron. yardımcı olursanız çok sevinirim...
Laptopun üzerinde wireless diye bir düğme var olmuyor demişsin ama olması gerekli ilk basışta bluetooth 2. basışta wi-fi nin aktif hale gelmesi gerekiyor.
maalesef o düğmede ışık bile yanmıyor, ayrıca realtek sürücüyü yüklememe rağmen aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcılarında ve ağ bağlantılarımda wireless gözükmüyor...
Aygıt Yöneticisinin bir resmini koy bakalım gerçekten yokmu? Bu sarı ünlem işaretliler yüklenmemüş driverleri gösterir. Bu şekilde bilgileri ver. Sorunu çözelim...
bi hata olmuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 31 Aralık 2008; 1:12:40 >
arkadaşlar günlerdir uğraştığım olayı bu saat itibariyle çözdüm, benden sonra kimse uğraşmasın diye burayada yazıyorum. evet olay bios la alakalıymış ve bios u default yani fabrika ayarlara getirince çözüldü. bundan önce sata harddisk sorunu vardı onla uğraşırken bios la uğraşmıştım demek ki wireless de bozulmuş. bu olay yüzünden kaç kere windows kurdum? çünkü teknik serviste bundan olabilir demedi yeniden kur dedi. ama nerden bilecekler. neyse sonunda wireless açıldı bu arada nihat35nihat ve egee17 yede ilgilendikleri için teşekürler...