Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM OTOMATİK 2011 ASTRAMI AURİSMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araç almam lazım ama seçimde hala kararsızım geçen açtığım konudaki clioda vazgeçtim şuan;

2011 full astra 70binde boyasız temiz araç 45 bin lira

2011 comfort plus auris 50binde boyasız temiz 51 bin lira

Aralarında 6bin lira fark var bu farkı vermeye deyermi kullannan yada bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim aracı genelde eşim kullanıcak araç tecrübesi az bunuda göz önünde bulundurmam lazım

Tam astra alıcam diyorum biri çıkyor alınmaz diyor tam auris alıcam diyorum hem 50binlere çıkmam gerekiyor hemde gene önermeyen arkadaşlar var hangi aracı alıcam kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmansur -- 23 Haziran 2016; 9:07:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mehmetmansur kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 arac ta 5 yasinda bu paralar verilmez bence ha piyasasi odur bilemem. Illa c segmenti olmayacaksa b segmenti 0 km otomatik arac bakmanizi tavsiye ederim

• İyi güzel diyorsun da sıfır araç fiyatları belli bu araçlarında düşük km temiz olduğu için piyasası böyle bende o yüzden çaresiz 2. El araç bakıyorum

• Astra nın otomatiği tam değil yarı otomatiktir. Bunu da göz önünde bulundurun.
    Keza iş yerinde bir arkadaşımda bundan var bende ise tam otomatik var, bir ara sordum nasıl diye, o da abi sen civic ten sonra bunu beğenmezsin kafa sallıyor demişti. Kullanmadım onun yalancısıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisini de kullandim. En temizi, en uygunu, gorunusunu tipini en begendiginizi alin.

• ekonomi doktoru E kullanıcısına yanıt
    Konuyu açma sebebim o aurisin içini çok daha fazla beyeniyorum donanımsal olarakta daha dolu ve yeni bir araç ancak astranın fiyatının uygun olması beni çekiyor ve dış görünümü şahsımca daha güzel olduğu için kararsızım ayrıca şanzıman olarak kullanım olarak hangisi daha iyi açıklayabilecek varmı ?
  • Opel otomatık kasalara bulasma kronık sanzıman arızası var bırde direksyon pompası arızası veriyor bılgınıze

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.