Şimdi Ara

Lütfen yardım recovery yapamıyorum xp yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olayı baştan anlatayım d sürücümün benim için yetersiz oldugunu düşünüp bilgisayar yönetiminden c yi küçültüm fakat baktımki d sürücüsünde birimi genişlet secenegi yok bende d birmini sildim ve hepsini birleştirmek istedim fakat sadece c den aldıgım bolum biçimlendiriliyrodu sildigim d ise boş alan olarak gozukuyor ve biçimlendirilemiyordu bende sorunu çözemiyince recovery cd mi taktım ve fabrika ayarlarına dön dedim fakat olmadı ''kullanılabilir alan yeterli değil'' diyor xp kurmayı denedim ondada kur dosyalarını yukledikten hemen sonra harddisc le alaka benzer bir hata veriyor ne yapmam lazım
    bilgisayarım lenovo y530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavkaz -- 27 Aralık 2008; 1:32:55 >

• bu küçültme işlemini windows üzerinden nasıl yaptın?

d'de sürücü oluşturmadan biçimlendiremezsin
  • vista da yaptım,
    forumlardan bakarak yaptım yani
    vistada yapılabiliyormuş yapmaz olaydım
    bilgisyarda 1 haftalık ,vatanın müşteri hizmetlerine mi götürsem ?
  • bence hallolmuyacak birşey değil, yalnız tam anlayamadım durumu

şimdi d'yi sildin c'yi büyütmek için

d'nin boşalttığı kısıma yeni sürücü atayamıyor musun?

recovery cd hddi eski haline getirmeyebilir, hdd boyutları değiştiği için, c küçüldüğü için sorun çıkartıyodur büyük olsa belki vermicekti aynı sorunu

imkanın varsa xp yükle, bence sorun olmaz kendin temiz yükleme yaparsan, xp yoksa internetten ubuntu yükleyebilirsin indirip
  • araştırdım biraz sata hdd kullandıgımdan xp yüklüyemiyormuşum biostan sata cong. tan ''ahci'' yi ''ide'' yaptım(sanırsam buna benzer bişeyler yazıodu tam emin değilim)ve xp yüklemeye başladım hallolunca gene yazıcam.
    Ama bu vistanın recovery sistemi düzgün çalışmadı bende vista ya verdiğim para uçtu gibi birşey oldu
  • Kurdum xp yi recovery yapmayı denedim gene aynı hatayı verdi kullunılabilir alan yeterli değil gibi birşey
    birde xpde ram mim 3gb olmasına ragmen 2.46 gözüküyor normalmidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.