Şimdi Ara

Lütfen yardım! SAMSUNG 43MU7000 mi yoksa LG 43UK6470 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4K özelliği olan ve zevkle seyredebileceğim bir TV almak istiyorum.
    43 inç TV için donanım olarak değerlendirdiğimde 2500-3000TL fiyat aralığında iki model arasında kaldım. SAMSUNG 43MU7000 ve LG 43UK6470.
    Bu TV modellerini daha önce kullanmış veya konuya hakim arkadaşların önerileri benim için önemli. bir iki gün içerisinde almayı düşünüyorum. Teknoloji mağazasındaki satıcılara sorduğumda kimisi kesinlikle Samsung olanı al görüntü kalitesi daha canlı diyor, kimi LG al daha dayanıklı diyor... Önerileriniz benim için önemli, şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

• LG'nin düşük modelleri RGBW dizilim kullanır. Sizin belirttiğiniz modelde RGBW. LG'nin maliyet kısmak için kullandığı ve utanmadan alladığı pulladığı bu dizilim görüntüde keskinliğin, kontrastın bozulmasına neden olur. 4K olur sana 3K. LG üst seviye televizyonlarda kraldır, OLED TV'lerinin verdiği görüntü diğer normal TV'ler ile kıyas bile kabul etmez ama düşük bütçede kesinlikle alınmaması gereken bir markadır.

Tavsiyem düşünmeden Samsung alın.

İngilizceniz varsa burada detaylı şekilde anlatılmış RGBW olayı.

https://www.hdtvtest.co.uk/news/rgbw-201510084189.htm

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Bugün Samsung 43MU7000 için gittim ancak TV e yanlardan bakınca görüntüde özellikle kırmızı ve sarı tonlarında bir parlama hissettim. Neden böyle olduğuna anlam veremedim. TV mi arızalı yoksa hepsinde mi aynı durum var anlayamadım.. Diğer TV lerle karşılaştırırken mağazada LG 49SJ800V modelini gördüm ve görüntüsüne hayran kaldım. 43 inç olanı var mı diye sordum ama bizde YoK dedi. O ebatlı Yok açıkcası anlayamadım. Satış temsilcisine sorduğumda nanocell teknolojisine sahip olduğu için görüntü kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bu teknoloji hakkında bilginiz var mı? Yazdıklarım hakkındaki düşünceleriniz nedir aceba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kala17

Bugün Samsung 43MU7000 için gittim ancak TV e yanlardan bakınca görüntüde özellikle kırmızı ve sarı tonlarında bir parlama hissettim. Neden böyle olduğuna anlam veremedim. TV mi arızalı yoksa hepsinde mi aynı durum var anlayamadım.. Diğer TV lerle karşılaştırırken mağazada LG 49SJ800V modelini gördüm ve görüntüsüne hayran kaldım. 43 inç olanı var mı diye sordum ama bizde YoK dedi. O ebatlı Yok açıkcası anlayamadım. Satış temsilcisine sorduğumda nanocell teknolojisine sahip olduğu için görüntü kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bu teknoloji hakkında bilginiz var mı? Yazdıklarım hakkındaki düşünceleriniz nedir aceba?
    Televizyonda hata vardır büyük ihtimal. Neredeyse her TV'de yanlardan bakınca bir miktar renk kayması olur direk önden baktığınız görüntüyü alamazsınız ama aşırı rahatsız etmez. LG 49sj800v ise dediğiniz gibi Nanocell kullanıyor gözün kapalı alabileceğin bir tv LG'nin üst segment premium TV'lerinden. İzleme açısı olarak da MU7000'den çok önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 20 Eylül 2018; 22:55:17 >

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Yalnız 49 inç olduğu için almayı düşündüğüm yere büyük geliyor. 43 inç boyutunu bulamadım. LG 43 inç nanocell teknolojisi olan TV var mı yada Samsungda 43 inç boyutunda nanocell gibi görüntü alabileceğim bir TV?

• quote:

Orijinalden alıntı: kala17

Yalnız 49 inç olduğu için almayı düşündüğüm yere büyük geliyor. 43 inç boyutunu bulamadım. LG 43 inç nanocell teknolojisi olan TV var mı yada Samsungda 43 inç boyutunda nanocell gibi görüntü alabileceğim bir TV?
    Tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır. En iyisi belirlediğiniz bir fiyat aralığında mağazada 43 inch 4K TV'leri gezmeniz olacaktır.
  • Teknoloji mağazalarındaki satış temsilcisi arkadaşlar saolsun o dönem hangi firma primi fazla veriyorsa onu tavsiye ediyor. Tarafsız bir yorum almak çok zor. Böyle olunca da tek yol ne istediğini bilerek gitmek oluyor. Aksi halde istediğinden çok uzak bir TV alıp çıktığını eve gidince farkediyorsun..
    @Six Feet Under. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Biraz daha araştırmaya devam etmeliyim sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kala17 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba 43 inç olarak hangi modeli aldınız yada şu anda hangi sini önerirsiniz ? saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onderahmed kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben 49 inç TV aldım.

• Arkadaşlar konuyu hortlatayım
    Bende iki tv arasında kaldım.
    Mağazada 2 tv yanyanaydı sanki lg nin görüntüsü daha netti hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.