Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM YGS-2 1k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ygs-1 1300 ve Ygs-2 1000 idi. Ben asla tıp okumak istemiyorum; ama etrafımda bunu okumam için o kadar yoğun bir baskı var ki. En büyük hayalim tarih okumak, tarihçi olmaktı. Ygs-3 700 küsür, Ygs-4 de 900'lü idi. Matematiğe ve fene kendimi zorlaya zorlaya öylesinr çalıştım ve sınavda fenalaştım, bırakıp gitmek istedim. Yani kaç soru isaretlediğime bile bakmadım moralim bozulmasin diye. Belki 10 boşum belki daha fazla vardir. Sorular aşırı zor değildi, sadece süre yetişmedi. Neyse benim sorum nolur bir fikir sunabilir misiniz diye Ts-2'de iyi bir derece yapabilir miyim? Sizce altı gün edebiyat kassam deli gibi. En azından 40 nete çıkarabilir miyim? Hep sayısal çalıştım ama 11'in yazında tarihi vs. bitirmiştim. O yüzden Lys-4'e girdim.

Tarih 41 doğru 3 yanlış
    Coğrafya 13 doğru 1 yanlış (1'inin cevabı bilinmiyor)
    Felsefe baktıklarımdan 4 yanlışti yani toplam 5 yanlış falan olacak gibi.

Sizce bu netlerle nasıl bir derece yapabilirim ts-2'den boğaziçi tarih olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nolur birisi yorum yapsın sözelciler lutfen

• reenkarnegunum R kullanıcısına yanıt
    Sorsana.com ya da vb bi siteden baksana hocam biz cevaplarken de ordan bakıyoruz ayrıca sıralaman ve netler yüksekmiş 1 hafta kaldı çalışsan ne kaybedeksin zaten fene çalışmışsındır eğer kesin ts diyorsan 1 hafta yardır ama emin de değilim dersen feni aksatmayarak ts ye de çalışabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tercihlerde Yardım 7.5k
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.