Şimdi Ara

Lütfen yardımcı olabilirmisniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar; elimdeki bilgisayarın parçalarını yenileyeceğim. Bütçem maksimum 2.300 tl. Aşağıdaki parçaların doğruluğu veya yanlışları için yardımlarınızı bekliyorum. Oyun için alıyorum. fiyatları bir siteden aldım. Bu konuda acemiyim. Değiştirmem gereken parçalar varmı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür edrim.

Elimdeki monitör dijital çıkışı yok ekran kartı için sorun olurmu ?
    monitör : samsung 933 nw 19 inç.
    kasa : aopen h600b

alacağım parçalar :

işlemci : amd fx 6300 - 344 tl

anakart : asus m5a97 evo r.2.0 amd970/sb950 - 345 tl

e.kartı : asus hd 7870 2gb 256 bit - 615 tl

güç kaynağı : thermaltake 700 w - 300 tl

ram : gskıll 2*4 gb ripjaws ddr3 1600 mhz cl9 - 250 tl

hdd: 2 tb baracuda sata3 7200 rpm disk - 261 tl

fan soğutucu : thermaltake contac1 - 78 tl

toplam : 2193 tl

• eguzel_1907 E kullanıcısına yanıt
    Yanlis modele bakmadiysam monitorunun DVI girisi var, daha ne olsun.
    http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200905/20090526190001531/BN59-00950A-02Eng.pdf

Konfigurasyonda bir sorun yok ama istege gore bir kac sey degistirilebilir.

Ileride cok yukseltme dusunmuyorsan 700W abarti. Ben bu sistemin benzerini (7870 yerine 7850 kart var) 430W ile calistiriyorum. 500 watt buyuk ihtimalle yeter, kafam rahat olsun dersen 550-600 watt olsun.

Ben 2TB diskin yarisini bile dolduramadim. Cok fazla film, fotograf arsivin yoksa 2 TB gereksiz. Masaustu bilgisayara disk eklemek cok kolay bir is zaten.
    fiyatlar bana biraz yuksek geldi. Almadan once bir daha arastirirsin. Ayni anakartin (970 cipset) MSI ve Gigabyte modelleride olmasi lazim.

• Bence vereceğin parayla daha iyi sistem alabilirsin . Bazı konulara bakmanı öneririm ya da konu aç yardım iste . Yani ben tavsiye etmem bu sistem için fazla para .
  • öncelikle teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

ekran kartını ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. olarak edğiştirecem.

ve monitörün arkasına baktım sadece analog giriş ve güç girişi mevcut dvı çıkış yok malesef bu asus gtx 760 ta
    bi sorun olurmu ?

bende hdd yi yüksek almamın sebebi arşiv çalışmalarım var. şua an da 300-500 gb disklerim dolu hepsini birleştireceğim inşallah.

güç kaynağınıda OCZ FATAL1TY SERİSİ 80PLUS 550W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI ile dğiştirmeyi düşünüyorum. 220 tl

anakartın asus olmasını istemiştim. bu yukarıda belirttiğim anakart yeterlimi sizce ? yükseltmelimiyim?

fiyatları tekrar araştıracağım.

monitörümün özellikleri :http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/lcd-monitor/LS19CMNKF/UF-spec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eguzel_1907 -- 7 Kasım 2013; 15:08:35 >

• Arkadaşlar, kullanmış olduğum monitöre asus gtx 760 ekran kartı kullansam bir sorun yaşarmıyım. Dvı çevirici kullansam bir problem olurmu? Yoksa yeni bir monitör mü almalıyım? Lütfen yardımcı olabilirmisniz?

samsung 933 nw - dvı çıkış yok.

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/lcd-monitor/LS19CMNKF/UF-spec
  • quote:

Orijinalden alıntı: eguzel_1907

Arkadaşlar, kullanmış olduğum monitöre asus gtx 760 ekran kartı kullansam bir sorun yaşarmıyım. Dvı çevirici kullansam bir problem olurmu? Yoksa yeni bir monitör mü almalıyım? Lütfen yardımcı olabilirmisniz?

samsung 933 nw - dvı çıkış yok.

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/lcd-monitor/LS19CMNKF/UF-spec

Ben DVI çevirici kullanıyorum şahsen bir sorunum yok tabi şansına bağlı çeviricide sorun olursa vesaire bir dene derim monitör almaktansa 15 liraya çevirici daha mantıklı

kullandığım çevirici:s-link slx136 dvı 24+5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozn96 -- 8 Kasım 2013; 16:39:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çevirici şansımızı kullanalım o zaman. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.