Şimdi Ara

Lutfen yardımcı olurmusunuz şu kardeşinize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benım derdim şu ben suanda trakya ünide iktisat 1. sınıf ogrencısıyım evim istanbulda bu yuzden istanbula gecıs dusunuorm malum ıstanbulda okumak yuksek puan bende istanbul üni açık ogretıme gecmeye karar verdım aynı zamanda part olarak calısıcam tanıdık abiler boyle yapmamın benım ıcın daha iyi oldugunu soyledıler
    ben şuan istanbul uzaktan egitim iktisata nasıl gecebilirim yolu yordamı nedir ve dogru bırsey mı yapıyorum
    yardımcı olursanız cok ama cok mutlu olurum

ve 4 yıllık aöf iktisattan sonra diplomada aöf yazacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sublimetk -- 17 Haziran 2015; 1:10:25 >

• sublimetk S kullanıcısına yanıt
    Evet diplomada AOF yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sublimetk S kullanıcısına yanıt
    tekrar sınava girip istanbul üni aöf iktisad okuyabilirsin. Diplomada aöf yazar.

iş güç kovalamak yerine trakya ünide okumanı tavsiye ederim. Yatay geçiş muhabbetleri biraz zor işler.İlk sene herkes o şekilde başlar 2.sene kabullenir. 3.sınıf olunca okul bitecek zaten skmişim yatay geçişi moduna geçilir. 4 sene okul biter istanbula dönmek istemezsin :)

Kardeşim git trakya üniversitesinde oku bitir. Aöf falan uğraşma. Maddi sıkıntılar varsa devlet bursu alırsın ev arkadaşı yurt murt bi şekilde okunuyor emin ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.