Şimdi Ara

lütfen yardımm.... harici harddiskimi pc görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD 320 Gb harddiskimi geçenlerde arkadaşın laptopuna takınca antivirüs programı autorun dosyasını virüs olarak algıladı.şuanda hiçbir şekilde çalışmıyor.

• başka pc ye takıp denedinizmi peki o şekilde deneyin sonuçta harici disk bi internet kafede bile deneyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

başka pc ye takıp denedinizmi peki o şekilde deneyin sonuçta harici disk bi internet kafede bile deneyebilirsiniz

Aman diyim hocam o autorun.inf ler kafelerden geliyor en çok. Antivirüs, diski engellemiş olabilir. Programı etkisizleştirip bakmayı deneyin isterseniz.
    Ekleme:http://forum.donanimhaber.com/m_10310569/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 23 Ağustos 2010; 0:36:30 >
  • Antivirüsü devre dışı et
  • farklı bilgisayarlarda denedim. ışık yanıyor ama boot yapmıyor. içeriği kurtarmak için bildiğiniz bir yöntem varmı acaba
  • Boot yapmıyor derken, sistemi harici diskinizle mi açmaya çalışıyordunuz ? Windows yüklü olması lazım diskte onun için.
  • bugün gittim bir bilgisayarcıya kutusunu açtırdım bilgisayara direkt bağlattım ve bilgileri kurtardım. sorun kutusundaymış. yalnız autorun dosyasına virus bulaşmış birtek avira premium buldu diğer antivirusler es geçmişti. autorun dosyası silindi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Harddiski Görmüyor!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde benzer bir sorunum var.

harici hard diski takınca ışık bir kez yanıp sönüyor sonrasında windows görmüyor ne yapmam gerek????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.