arkadaşlar herkese selam..ben bu fifa06 yıl aldığım günden beri kurmaya uğraşıorum..öncelikle aldığım oyun 5 cd ve rar dosyaları halinde onların hepsini bilgisayarıma extraxt ettikten sora alcohol denilen programla kurmaya başlorum ve kurulum sorunsuz bitio..ancak benim sorunum sora başlıo program hata verio ve oyuna başlarken bitmesini sağlıyo.yani bilmediğim bi nedenden dolayı oyuna giremiorum sanırımbi crack dosyasına ihtiyacım var onu nerden indirebilceğimi biliomusunus?bi araştırma yaptım bu bilmemne .de die bi siteden paylaşım sitesinden indirmeye çalıştım ama download bi ürlü başşlamadı...sizden ricam varsa içinizden birinde bu crakc bana yollayabilirmisiniz?e mail adresim nuriba@hotmail.com... eğer bu konuda yardımcı olursanız çok büyük sevaba girersiniz bu ramazan gününde:)şimdiden saolun... nuri
arkadaşım kesinlikle o yuklediin dosyaların içinde crack i vardır .. bulamazsan crack adı altında oyunu calıştıran exe dosyasının simgesine bak. be extract ettiğin klasörlerin içinde o simgeyle aynı olan buyuk ihtimalle crack i dir bana bi kere olmuştu denedm ve çalıştı denemekte yarar var