Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMMM FZ100 MÜ HS100V Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır bu sitede yorumları görüşleri inceliyorum hepside alanında uzman ama kimde net cevap vermiyor

ben bir kompakt makina alacağım lakin karar veremedim tam vereceğim bu siteyede bir bakıyorum hemen kararım değişiyor
    sizden ricam panasonic fz 100 (ful aksesuarlarıyla) / veya canon sx30 / veya sony hs 100v bu üç kompakt makinadan birini önermeniz ve ne olur başka yorumlara başka makinalara srl lere dalmadan sadece ama sadece bu üçünden birini önerin çünkü asla srl almayacağım ve bu üçünden birini alacağım ama hangisi
    şimdiden teşekkürler

• yaw yardımcı olacak kimse yokmu
    çaylağız diye kimde yol göstermeyecekmi
  • merhaba dostum ben 2 gün önce sony hx 100 v.aldım 2-3 aydır bende bu 3 makineyi araştırıyodum...panasonic fz 100 almayı düşünüyodum ama sony hx 100 ü görünce vazgeçtim hatta bi arkadaşa aldırmıştım...ben sony tavsiye ederim..lcd çözünürlüğü daha fazla,zoom daha fazla,panaromik çekimi ve 3d çekimi var...ben tam deneyemedim ama karanlıkta sanki ışık varmış gibi aydınlık çekti..bana sd kartıyla beraber 1458 tl ye mal oldu..ayrıca malum sony servis daha yaygın..canon da full hd film kaydı yok...ayrıca letsgodigitalden de karşılaştırma yapabilirsin...
  • ikisi de değil bütçeniz ne tam olarak?

ekleme : yanılmıyorsam mağazalarda bin lira civarı tavsiye Canon G12 eğer daha ufak olsun derseniz Olympus XZ-1 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synchro -- 21 Temmuz 2011; 2:16:09 >
  • bütçem 800-1300 arası
  • bu hx100v de extra flaş yeri varmı ve eğer mümkünde bir kaç tane gece ,macro resmini ekleyebilirmisiniz
  • extra flaş yeri sony de yok ama diğerlerinde var.ben daha çekemedim ama yine bu sitede sony hx100 kulananlar klubü başlıgında çekilmiş fotolar var..oraya bakabilirsin...
  • dos tum sen neden okadar pahalıya aldın makineyi ben 1200 liraya aldım sd 8 gb sony kartı ile berber deri cantası vs vs orjinal 2 yıl garantili dogubank işhanından bu arada her sony bayiside bakıyormuş makinaya arkadaşım sanada önerim sony alman memnun kalırsın ama saymış oldugun makinelerin içinden secdim bende cok araştırdım memnun kaldım makiniyi merak edersende kullananlar kulubunde resimler mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.