selam; laboratuardaki bilgisayarlar yüzünden kafayı yedim yiyeceğim az kaldı. modem çalışıyor ağ var internet var ancak coklayıcıdan giden bilgisayarlarda internet yok. direk modemden bir pc ye bağlantı var o bilgisayarda sıkıntı yok ama diğerlerinde sınırlı bağlantı uyarısı var 4 farklı kablo denedim farklı çoklayıcı denedim farklı bilgisayar denedim ve ip adreslerini değiştirdim ama tık yok sebebi ne olabilir lütfen yardım edin
yardımcı olacak kimse yok mu forumda gerçekten halletmem gerekiyor bu sorunu çok araştırdım ama bir yol bulamadım
modemden huba giden kabloyu değiştir ve tek bir bilgisayarı huba takıp dene bence modemin hub seçiyor iyi geceler
quote:
Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan
modemden huba giden kabloyu değiştir ve tek bir bilgisayarı huba takıp dene bence modemin hub seçiyor iyi geceler
aynen öyleymiş sorun o kablodaydı ama 4 tane kablo denemiştim 4ü de sorunlu çıktı:) iş işte teşekkür ederim cevapladığınız için
quote:
Orijinalden alıntı: zergan47
quote:
Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan
aynen öyleymiş sorun o kablodaydı ama 4 tane kablo denemiştim 4ü de sorunlu çıktı:) iş işte teşekkür ederim cevapladığınız için