EVDEKI MASAÜSTÜ PCMI SATIP BIR LAPTOP ALMAYI PLANLIYORUM AMA COK KARARSIZIM...ALACAĞIM LAPTOPDA KESINLIKLE OYUN DA OYNAYACAGIM ICIN BİR ÖNERİ YAPARSANIZ SEVİNİRİM.VATAN PC DE LENOVO V550 MODELI VAR EKRAN KARTI HAKKINDA HICBIR BILGIM YOK DDR3 RAM E SAHIP AMA EKRAN KARTI G130M...BÜTÇEM 1300 TL YE KADAR...ŞİMDİDEN TŞK EDERİM..
Lenovo SL500 tamda dediğin para Ekran çözünürlüğü zaten o parayı hakeder Satış kodu 584D061 olan
1 sayfada 10 tane tavsiye talebi var... Sizleri anlıyorum ama biraz araştırmacı olmakta fayda var daha çok bilgi almak adına....
quote:
volkanturkmen Tarih 2 Eylül 2009; 15:28:34 1 sayfada 10 tane tavsiye talebi var... Sizleri anlıyorum ama biraz araştırmacı olmakta fayda var daha çok bilgi almak adına....
Ben gerekli araştırmayı yaptımki SL500'ü öneriyorum. 1- Fiyat / Performas 2 - Servis kalitesi
Sonuç SL500
Zaten topici açan arkadaşa söylenmiş sanırım. Eğer oynadiğim oyunu kaldırsın full grafik aramam diyosan ATI HD 4650 de G130M de idare eder. Ama masaüstüme yakın oyun performansı istiyorum diyorsan 256bit şart bence. 128bit kart ile 256bit kartin Full grafik ayarlarında gördüğün grafik kalitesi gerçekten fark ediyor. (Belkide başka etkenlerdendir bilmiyorum) Yani bu kartlarda max detay kaldırabilir FPS olarak iyi olabilir ama üstün kartlar gibi görüntü kalitesini alamazsın bence ki ben alamıyorum. FPS olarak bi dertleri yok ama.