Bu iki bilgisayar üzerinde bir karar veremiyorum sizce hangisi daha ii Artı ve Eksileri ile değerlendirme yaparsanız sevinirim..
Baktım 5010 fiyat olarak 100 lira ucuz...Ve DELL Diğer özellikleri , işlemci, ram ve yüklü olan parogramları aynı gibi...Kara r sizin, para sizin..Ben şu an yazdığım makinayı 6 yıldır kullanıyorum.DELL İNSPİRON..serisinin Pentium 4 lü en mütevazi modellerinden biri...Hiç bir şikayetim yok...saygılarımla..
İki ürün de stokta yok.Zaten İB'nin sitesinde 263615266654 tane laptop var fakat 20-30 tane stokta mevcut.Stokta olmayanlara da piyasanın altında fiyat yazıyorlar.Ayrıca paralel ithalat yapıp kndi garantilerini veriyorlar.Kısaca İB'den çöp bile alınmaz.
İstanbul bilişimin stokta olmayan ürünü fiyatı üzerinden yapılaak değerlendirme pek sağlıklı olmaz. Zira önereceğimiz modeli piyasada araştırdığın zaman karşılaşacağın fiyat kararını etkileyebilir. En güzeli sen en son bütçeni ve beklentilerini yaz, uygun öneriler gelecektir.
Acerin Ekran kartı daha iyi fakat ben marka olarak Delli seçerdim Hp ve Dell kullandım gerççekten süper markalar
bunlar stokta değil bu yüzden fiyatları düşmüş şuanda indirimde bu sitede