merhaba arkadaşlar digital fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.Uzun zamandır araştırmalarım sonucu canon powershot A540 ile nikon coolpix L1 arasında kaldım ikisi de kaliteli makinalar.Sizlerin görüşünü bekliyorum.Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.. Bu makinalar haricinde öneride de bulunabilirsiniz bütçe 300-450 ytl arası.. şimdiden teşekkürler..
valla iki makinayıda tam anlamıyla incelemedim ama ben samsung s500 aldım çok çok harika işimi görüyor istersen bir incele ama illa bunları alcam dersen sen bilirsin hangisi daha iyidir bilmiyorum ama ben memnunum sana kolay gelsin tercih yapmak gerçekten çok zor ben 8 ay uğraştım
evet bendede samsung s500 var çok memnunum makinamdan almak isteyen herkese tavsiye ederim o iki makinadanda canon powershot A540'ı tavsiye ederim
arkadaşların dediğ gibi s500 işini görür kardeş fazla para vermene gerek yok hatta biraz daha para ver madem s800 al 53 dak video kaydı var
lutfen , Üst konu: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER devam edınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme