Dostum... ilk önce sen lcd mi plazma mı ona karar vermelisin. Çünkü burda sana tavsiyede bulunacak arkadaşların tahminimce yarısı plazma yarısıda lcd lerden birini tavsiye edecektir. Buda başladığın noktaya geri dönmen demek. Yani kararsızlık...
Ama eğer kararın lcd olursa, 40s3000 i tercih edebilirsin. Neden dersen yoğun kullanım alanın tv yayınları olacağından, tv yayınlarının çözünürlüğüne daha yakın çözünürlüğe sahip s3000 modeli daha iyi netice verebilir. Ve fiyatınında w2000 e nazaran daha düşük olması, ayrıca daha güncel bir model olması gibi sebeplerden de s3000 bence tercih edilmelidir.
Plazma konusunda, plazma kullanmış arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır.
bende w2000 i gereksiz buluyorum. lcd alıcak olsam s3000 gayet ideal.Fakat sd yayınlarda herkes plazma tercih etmemi söylüyor ..Araştırıyorum markalar daha çok lcd tv ye yönelmiş durumdalar. Plazma kullanıp lcd arasındakı farkı gormus arkadaslardan yardım beklıyorum
Evim sabahları biraz güneş alıyo plazma izlememe engel olurmu bilmıyorum..Fakat ben p3 bağlamam .bilgisayar bağlamam .Benim istediğim yerel kanalları en iyi şekilde izlemek
SD yayınları izlemek istiyorsunuz ve 1.sıraya yazmışsınız: Pioneer 4270XA. Her yönüyle sizi memnun edecek bir plasma. Yalnız fiyatı pahalı bulmuşsunuz. Teknosa'da 3.699 YTL ve taksitli. Alın ve sonuçları bizimle paylaşın lütfen. Bu konuda Pioneer topiğinden ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
pioneer 4280xa fiyatı daha cazip 4270xa yı napacaksın 4280xa 4590,00ytl ye taksitli veriyoruz zaten ama ben samsung alcam dersen 42q91 modelini de 3050,00ytl ye bölüyorum bilgin olsun 02324213369