Şimdi Ara

Lütfi Zorlu Zorlueğitim videoları ücretli olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar birkaç güne kadar lütfi zorlunun videolarını ücretsiz izleyebiliyodunuz. Artık ücretli olmuş videoları indiren varsa bana bi pm atabilirmi? Teşekkürler

• up arkadaşlar sadece indirdiğiniz linkler lazım acil yok mu yardımcı olabilecek birisi ?
  • Evet ücretli olmuş adama mail attım ama cevap vermedi demekki bir daha zor ücretsiz yapar ..
  • Aynen adam gayet iyi anlatıyo fakat ücretli dersleri gerçekten pahalı eğer indiren varsa bana da gönderirse çok memnun olurum
  • Adam Hep indirme zihniyeti yüzünden paralıya çevirdi tekrar .. onlar o kadar didinsin emek versin indirin ..

tabiki ücretliye çevirir ( boş konuşmuyorum hocayla bizzat görüştüm nedeni indirmeye başladı diye millet)

+ indirenleri de gördüğünde mahkemeye verme olayı da var sizi uyarayım ....
  • tamam haklısın da kardeşim ben indirmedim ve şu anda mağdurum,haklısın yasal bi iş değil şu konuştuklarımız fakat eğer amaç öğrenci odaklı bi çalışmaysa zaten ücretsiz olurdu(bkz.ekol hoca),herkes o parayı verecek kadar iyi durumda değil o yüzden bence burda karşı tarafın öğrenci odaklı değilde para odaklı çalışması sorunu vardır.Yaptıkları her işte karşılık olmamalıdır çünkü kendileri eğitimcidir onlar için en iyi dönüt öğrencilerinin sınavlarda göstermiş olduğu performanstır.
  • Behzat rasuli cok kral adam hep ucretsiz. Lutfi zorlu hoca indirmeden ziyade indirenlerin videolari millete dagitacagindan dolayi ucretli yapmistir. Kisisel indirmeleri sorun etmemistir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler varmı videoları daha önce indiren acil lazım bana

• hocam harikasın :) ALLAH Senden razı olsun diğer konularda var mı? türev mesela? ayrıca Doğrunun analitiği 3'ten başlıyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

hocam harikasın :) ALLAH Senden razı olsun diğer konularda var mı? türev mesela? ayrıca Doğrunun analitiği 3'ten başlıyor hocam.

Elimde başka yok,doğrunun analitiğini @nesta95'den almıştım devamı onda olabilir.
  • Buradan çözümlü örnekleri izleyebilirsiniz:

http://www.konuanla.com/

iyi seyirler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatarici

Buradan çözümlü örnekleri izleyebilirsiniz:

http://www.konuanla.com/

iyi seyirler:)

Reklam yapıyon madem,beni ne alet ediyon

shortcut iconu bari değiştir de wordpress olduğu anlaşılmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Behzat rasuli cok kral adam hep ucretsiz. Lutfi zorlu hoca indirmeden ziyade indirenlerin videolari millete dagitacagindan dolayi ucretli yapmistir. Kisisel indirmeleri sorun etmemistir bence.

Behzat rasuli cok kral adam hep ucretsiz 😁

• Kim bu zorlu Vestel'le alakası var mı? Gitsin fabrika yönetsin ne öğretmenliği

• Bunlar hep mariposa akımı

• Falx cerebri kullanıcısına yanıt
    Guzel gunler mazide kaldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.