Şimdi Ara

LVL 10 - 43 ARASI GÖREVLER TAMAMI TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Sıkıcı istek ödülü:
    6000 altın tanımlama:
    [Taverna yazmanı Sohae] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Taverna yazmanı Sohae]'e rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde:
    [Kudretli taklitçinin içkisi] x-10 muhabbeti:
    Taklitçinin içkisi, nedir? Taklitçiler gerçekten, onların kendi içkisini yapar mı...? Birçok müşteri, taklitçinin içkisi için son zamanlarda sormakta#MKT#'dir. Özellikle kudretli taklitçinin içkisi. Sen, neyi dersin? Sen, senin, benim

(12)CLEANİNG UP THE MESS
    Yer:
    Ho nam macerası:
    Kırık bıçak ödülünü onar:
    [Küçük iyileştirme çayı] x-50 tanımlaması:
    [Kırık mutfak bıçağı] ejderha kale muhabbetinde [Demirci Jang]'a getir:
    Sen, senin, bana bir iyiliği yapabildiğini düşünür müsün? Hiçbir şey büyük değildir. Orada, son zamanlarda müşterilerde bir artış oldu. Öyle, benim mutfak bıçaklarım, artırılan kullanım çabukça yüzünden büyük kısmı eskitiyor. Sen, senin, demirciye kırık bir mutfak bıçağını alabildiğin ve onu reparide alabildiğini düşünür müsün? Ben, benim, tavernayı bırakamadığım fazla meşgulüm.
    Benim, soluk olan ve iki parçaya başlayan bir mutfak bıçağım var. Sen lütfen, demirciye bunu alabilir misin, ve onun, ayarladığını alabilir misin?
    Yer:
    Ho nam macerası:
    Şiddetli yabandomuzu ödülü:
    2500 altın tanımlama:
    [Çiftçi] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Çiftçi]'e rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde:
    [Yabandomuzunun öğütücü dişi] x-10 muhabbeti:
    Ekinler, olgundur, ve hasat için zamandır. Ama geçenlerde, yabandomuzları, dağlardan geldi, ve benim ekinlerimi yıkıyor. Bir çift çiftçi ve ben, uzakta onları takip etmeyi denedik, ama asla suceeded değil. Onlar, öyle saldırgandır ki insanlar, yaralanmaktadır. Ben, onları yürürlükten kaldırması için birisini arıyorum. Sen, akarsuyu arkada geçerek orada ağaçsız geniş kır damızlık domuzlarını bulabilirsin. Ben, üzgünüm, ama sen lütfen, kanıt olarak ağaçsız geniş kır damızlık domuzunun öğütücü dişini getirebilir misin?
    Yer:
    Ho nam macerası:
    Kayıp halka ödülü:
    [Jadeite] tanımlama:
    [Süs deposu Wang] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Süs deposu Wang]'a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde:
    [Haydutun zümrüt Jadeite halkası] x-10 muhabbeti:
    Sen lütfen, bana yardım edebilir misin? Bazı zümrüt Jadeite'yi satın almaktan benim uzak ara arkada üzerinde, batı tüccarlardan çalar, ben, hırsızlar tarafından soyuldum. Ben, yüksek memurların hanımlarına o halkaları teslim etmek için varsayıldım. Eğer ben, söz verilen tarih ile onlara halkaları teslim etmesem, ben, benim işimi kapatmak zorunda olacağım çünkü güveneceğim, ve dakiklik, bu businde her şeydir
    (14)DELİVERY TO DRAGON CASTLE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ejderha kale ödülüne teslim: [Çayı iyileştirmek] x-60;
    [Tecrübe] 16260 tanımlama:
    [Taverna yazmanı Chung] İskoçya'nın dağlık bölgesinde karşıla, ve macerada bilgiyi elde et.
    [Kale doktoru] ve demir filizlerine safraları teslim et [Demirci Jang].
    Rica edilen madde: [Gri ayının safrası] x-10;
    [Düzenbazın demir maden cevheri] x-10 muhabbeti:
    Ben, demirci Jang ve ejderha kale doktorundan bir mektubu aldım. Onlar, malzemelerden dışarı silahlar ve ilaçları yapmak için koşuyor. Onlar, bana soruyordu, eğer benim, onlara yollaması için herhangi bir ayı safrası ve demirim var idiyse... Ama ben, dışarı tazeyim. Her ne benim, ihtiyaç duyduğum malzemelerin olduğu, ben, kendi başıma olabilirim, ama ben, o ikisine yeteri kadar yollamayı olmakta yardıma ihtiyaç duyacağım. Sen lütfen, benim için malzemeleri toplayabilir miydin? Sen, düzenbazların ve karanlık ayıların nerede olduğunu bilirsin, sağ? Eğer sen, onları avlarsan, sen, karanlık ayılardan karanlık ayının safralarını olabileceksin, ve düzenbazlardan ütüleyeceksin.

(18)SECURİNG THE TRASPORT ROUTE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ulaşım rota ödülünü emniyete almak: [Bakır rengi küpeler]; [Bakır rengi muska];
    2000 altın tanımlama:
    [Güneşli bankacı] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Güneşli bankacı]a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde: [Suikastçının tableti] x-10;
    [Döneğin hançeri] x-10 muhabbeti:
    Biz, doğu bölgeye bazı malı taşımayı deniyoruz. Ama yapmak için, bundan dolayı biz, şiddetli askerler ve suikastçılar tarafından işgal edilen İskoçya'nın dağlık bölgesi boyunca gitmeliyiz. Bizim bekçilerimizin, malı koruması için başka bir konvoya ilerlediği meseleleri daha kötü yapmak. Lütfen senin, onları çıkardığın kanıt olarak mistik katilin tableti ve şiddetli askerin hançerini getir. İyi şans.

(21) SİLK DELİVERY
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    İpek teslim ödülü:
    12000 altın tanımlama:
    [Keten dükkan Hwang] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Zehir bataklığında [Taverna yazmanı Jun]'a takip eden maddeleri getir.
    Madde:
    [İpek] 10 muhabbet:
    Ben, zehir bataklığında tavernaya bazı ipeği yollamaya ihtiyaç duyarım, ama ben, benim dükkanımı bırakamam. O, benim için ipeği teslim etmek için senin için mümkün olacak mıydı? Sen, neyi dersin? Sana teşekkür ederim. Acil öyle değildir, eğer senin, bakması için diğer şeylerin varsa, sen, onlara ilk bakabilirsin, ve sonra yönetebilirsin, zehir bataklığı olduğu için

(27)SİLK RETRİEWE
    Ho Nam macerası:
    İpek kurtarma ödülü:
    3 karakter, silah tanımlamasını belirtti:
    [Taverna yazmanı Jun] zehir bataklığında karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Zehir bataklığında [Taverna yazmanı Jun]'a rica edilen maddeleri getir.
    [Kayıp ipek], zehir bataklığında göğüslerde bulunabilir.
    Rica edilen madde:
    [Kayıp ipek] x5 muhabbeti:
    Oh benim... Ben, benim vahşi ovalardan getiriyor olduğum ipekleri kaybettim. Ben, o olaydan dolayı ipeğin birkaç yığınını kaybettim... Ben, tam olarak benim, onu nerede kaybettiğimi bilmem. Ben, bir telaştaydım... Ama bir şey, doğu Ho Nam'ın bataklık alanının etrafında olduğu emin içindir. Senin yardımın için sana teşekkür ederim.

(28)Antidote
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Antidot ödülü: [Gaddar beyaz ejderha zırhı] x-2;
    5000 altın tanımlama:
    Ejderha kalesinde [Doktor]'a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde: [Yeşil engereğin azıdişi] x-10;
    [Zehirli örümcek torbası] x-10 muhabbeti:
    Jun, sana yolladı? Ben, görürüm... Gelmek için sana çok fazla teşekkür ederim. Ben, daha önce senin şöhretinden duydum. Benim, senin olduğunu görmeyi sorduğum sebep çünkü benim, yeşil engerekler ve zehir örümcekleri tarafından zehirlenen pek çok hastam var. Hastalar için bir antidotu yaratmak için, ben, benim, zehri gidermeye ihtiyaç duyduğum özü çıkarması için onların zehir torbalarına ihtiyaç duyarım. Sen, hayvanlardan bazı zehir torbalarını öyle alabilir miydin ki ben, antidotu yapabilirim? Ben gerçekten, senin yardımına ihtiyaç duyarım.

(29)REVENGE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    İntikam ödülü: [Çayı iyileştirmek] x-100;
    3000 altın tanımlama:
    [Silah deposu Hyun] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Silah deposu Hyun]'a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde:
    [Kırmızı illüzyon düzenbazının firketesi] x-10 muhabbeti:
    Sen, engerek bataklık alanında kırmızı illüzyon düzenbazlarını gördün mü? Eğer sen şimdiye kadar, o şekilde yönetilirsen, sen lütfen, bana bir iyiliği yapabilir misin? Kırmızı illüzyon dininin gücünün, onun zirvesinde olduğu zaman çağ esnasında, onlar, benim ailemi öldürdü, ben, benim evimden uzakta olurken. Son zamanlarda, ben, onların, güçte büyümekte olduğu söylentileri duymaktayım. Onları durdurmak, biz, onların çok çekirdeğe saldırmalıyız. Sen, son olarak kırmızı illüzyonu durdurmakta bana yardım edecek misin? Sen lütfen, acele ettirebilir misin? Bizim, onların, masum vatandaşlarda empoze edecek olduğu kötülükler etrafta, daha aylak aylak dolaşması için kırmızı illüzyon taraftarlarına izin verdiğimiz daha uzun. Sen, onları yendikten sonra, bana kötü bir düzenbazın firketesini getir

(33)TRADE ROUTE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Rota ödülünü ticaret yap:
    2 beceri, senin sınıf tanımlaman için ayırır:
    [Taverna yazmanı Liu] filiz kule tepesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    [Taverna yazmanı Liu] kule tepesi içeride filizlenmesi için rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde: [Cadalozun kanıtı] x-10;
    [Eski katilin kanıtı] x-20 muhabbeti:
    Sen, ejderha kale bölgesinde güney ovaların hakkında bilir misin? Buradan batıda saptanır. Kırmızı illüzyon loncasını alıkoymak için yaratılan stratejik bir alandır. Geçenlerde, kırmızı illüzyonistlerin ordusu, bizim erzak rotamızı kesti, ve bizden yağmalıyor. Ejderha kalesinin insanları, onlara yardım etmesi için bu rotayı geçen maceracıları topluyor. Sen, katılmayı beğenir miydin? Vay... Sen, bu kadar dürüst adamsın! Benim tavernam, iyi yapmıyor, ortaya çıkan kırmızı illüzyonist ordusundan dolayı. Ben, senin, bana yardım edebildiğini dilerim. Şimdilik, sen lütfen, cadaloz ve eski katili arayıp bulabilir misin? Ejderha kalesinden takviye kuvvetleri, olaya gönderilecek, ve kalan dikkatli olacak. Oh evet! Ben, ejderha kalesinden kitabevi yazmanı Seo'nun, bir isteği olduğunu düşünürüm. O, onun, kırmızı illüzyonist ordusunun genişlemesinin sebebini arıyor olduğunu dedi. O, merak ediyordu, eğer kırmızı illüzyonun liderlerinin herhangi birisinin, ona bir cevabı var idiyse. Öyle, senin, onları öldürdüğün zaman, tam olarak onların vücutları boyunca arar, ve herhangi bir ipucunu arar. Sen, Seo'ya onlara sonra vermeliydin. Kendini fazla sert germe. Ben, eminim, eğer sen, onları öldürürsen, sen, bir şeyi bulacaksın.

(34)MATERİAL SUPPLY
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Maddi tedarik (Aka. Kaynak tedariği), ödüllendirir: 3 zümrüt;
    35000 altın tanımlama:
    [Taverna yazmanı Liu] kule tepesinin, maddeyi rica ettiği içeride filizlenmesi için rica edilen maddeleri getir: [GREEN GOBLİN oku] x-10;
    [Akrebin kuyruğu] x-20 muhabbeti:
    Ben, ejderha kalesinden geliyor olan savaşçılardan bir mesajı aldım. Onlar, onların, İskoçya'nın dağlık bölgesinin etrafında haydutlarla kavga ediyor olduğu ve oklar ve ilaçtan dışarı koşuyor olduğunu der. Onlar, soruyor, eğer ruh kule tepesinde kalıyor olan savaşçılar, onlara erzakı alabilirse, onlar, burayı almadan önce. Sen lütfen, bize yardım edebilir misin?
    Sen, yeşil cinler ve akreplerin hakkında bilir misin? Yeşil cinler, okları kullanır, bundan dolayı sen, onlardan okları olabileceksin. Tıbbi malzemeler için, akrebin kuyruğunu al. Evrensel tıbbi bir malzeme olarak bilinendir. İyi şans

(36)THE CRAZY FOUR
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    ÇILGIN DÖRTLÜ ödül: 3 karakter, silahları belirtti; [Tecrübe] 280070;
    1000 altın tanımlama:
    Rica edilen maddeleri getir [Silah deposu Hyun].
    Rica edilen madde: [Dehşet şövalyesinin kılıcı] x-5; [Bozuk keşişin silahı];
    [Siyah leoparın köpek dişi] x-15 muhabbeti:
    Sen, deli dördü duydun mu? Deli dört, dehşet şövalyesi, cadaloz, eski katilden dayanır, ve bozuk keşiş. Ben, tam sebebi bilmem, ama ben, deli dördün, Ho Nam bölgesi boyunca paniğe sebep olmakta olduğunu duydum. Birçok dövüş sanatı, bu düşmanları yenmeyi topluyor, ama onların çoğu, cadalozlar ve eski katillerle kavga ediyor. Sen, dehşet şövalyeleri ve bozuk keşişlerle kavga ederek bizim kuvvetlerimize yardımcı olabilir miydin? Biz, bizim karalarımızdan deli dördü kökünden çözdüğümüz andan itibaren, ben, bizim, bir daha, barışı bulacak olduğumuzu düşünürüm. Sen, ruh kule tepesi alanında dehşet şövalyeleri ve bozuk keşişleri bulabileceksin. Onların silahlarını getir, sen, onları yendikten sonra. Hükümet, vermem için benim, bu sıkıntı yapıcılarını yok etmekte yer almış olan savaşçılara ödüllendirdiğime emretti, ama ben, kanıt olmadan herhangi birisine onları veremem. Eğer ben, bu ödülleri sadece vermek idiysem, ben, ciddi sıkıntıya olabilirdim... Yan bir notta, eğer sen, yapabilseydin, sen, bana bir iyiliği yapabilir misin? Ben, neden olduğunu bilmem, ama geçenlerde siyah leoparlar, gittikçe şiddetli oldu, ve yolculara saldırmaya başladı. Senin, dehşet şövalyelerini temizlemeyi yeni sığınak alanına yönetiyor olacak olduğundan beri, sen, siyah leoparlara bakabilir miydin, sen, orada olurken? Ben, kanıt olarak siyah leoparın köpek dişine ihtiyaç duyacağım.

(37)SKİL BOOK RETRİEVE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Beceri kitap kurtarma ödülü: [Canlandırma hapı] x-100;
    20000 altın tanımlama:
    [Kitabevi yazmanı Seo] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Kitabevi Seo]'a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde: [Ay şeytan beceri kitabı (Cilt 1i)] [Amfibi savaşçısı];
    [Amfibi kadın kahramanları] muhabbetinden [Ay şeytan beceri kitabı (Cilt 2i)]:
    Sen, ruh deniz kenarının etrafında balık bakma yaratıklarını gördün mü? Hmm... Onların isimleri, neydi? Ah! Amfibi savaşçıları ve amfibi kadın kahramanları. Onlar, ejderha kütüphanesinde arşivden ay şeytan beceri kitabını çaldı, ve onda becerilere hakim oldu. Onlar, onların kendi kişisel kötü planları için bu becerileri kullanıyor. Sen, bana iyiliği yapabilir miydin, veya bu canavarlar ve arkada getirmeyi yenmek, kitaptır? Senin becerilerinle, ben, senin, onları yenebilmeli olduğuna inanırım. Ama dikkatli ol! Kitabın iki cildi vardır. Ben, onlardan, hangi becerinin olduğuna hangisinin sahip olduğunu bilmem, bundan dolayı sen, onların her ikisi için avlamak zorunda olacaksın. Bana yardımcı olmak için teşekkürler.

(39)Tavern Clerk Ming's Request
    Yer:
    Sa Chun macerası:
    Taverna yazman Mingi'nin istek ödülü: [Taverna yazman Mimisi'nin halkası] x-2;
    10000 altın tanımlama:
    [Taverna yazmanı Ming] güney ovalarda karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Rica edilen maddeleri getir [Taverna yazmanı Ming].
    Rica edilen madde:
    [Zalim silahşörün palası] x-15 muhabbeti:
    Ben, birçok müşteriyi kaybettim çünkü zalim silahşörler, bu tavernaya götüren izleri engellemektedir. Ben, onları silmesi için birisine ihtiyaç duyarım... Sen, senin, bana yardım edebildiğini düşünür müsün? Sen, köyün dışında zalim silahşörleri bulabilirsin, plaj boyunca. Sen, onları sildikten sonra, lütfen senin, onları öldürdüğün bir kanıt olarak onların kılıçlarının olduğu bana getir. Ben, sana senin dönüşünün üzerinde güzel bir ödülü vereceğim.

(43)CRAFTMANSHİP
    Yer:
    Sa Chun macerası:
    Ustalık ödülü: 2 karakter, silahları belirtti;
    [Tecrübe] 1421560 tanımlama:
    [Demirci Jinmu] güney ovalarda karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    [Demirci Jinmu]'a rica edilen maddelerin, maddeyi rica ettiğini getir: [Kör silahşörün palası] x-3;
    [Orman leoparının pençesi] x-20 muhabbeti:
    Ben, birkaç yeni silahta çalışıyorum, ve ben, onlar için bazı malzemelere ihtiyaç duyarım. Ben, onlar kendimi alacaktım, ama ben, bu dükkanı yalnız koşarım. Öyle, ben, bırakamam. Bundan dolayı ben, merak ediyordum, eğer sen, benim için onları alabilirsen... Sen, neyi dersin? O, fazla zor olmamalıydı, birisi, seni beğendiği için. İyi. Köyden dışarı git, ve orman leoparlarını ara. Onların pençeleri, silahlar için çok güzel bir dekorasyonu yapar. Hem de, sen, kör silahşörün, taşıdığı kılıcı gördün mü? Kılıç, ham bakabilir, ama en kuvvetli malzemeyle yapılır. Eğer sen, kılıcı eritirsen, sen, malzemelerin iyi bir kalitesini elde edebilirdin. Lütfen benim için bunlara yap.
    ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN KENDİ EMEĞİM
    GERİ KALAN GÖREVLERİ DAHA SONRA İLETECEM ŞİMDİLİK BU KADAR YAZIM HATALARI İMLA HATALARI VARSA ÖZÜR DİLİORUM AYRIYETTEN ÇEVİRİ PROGRAMINDAN YAPTIĞIM İÇİN HERŞEYİ TÜRKÇEYE ÇEVİRDİ ÖRNEĞİN RED ILIUSIN OALRA KIRMIZI İLİZYONİST GREEN GOBLİNE YEŞİL CİN GİBİ FELAN.... İYİ EĞLENCELER EMEĞE SAYGI LÜTFEN

• Simdisen Allah razı olsun cok yararlı bir topic saoLasın
    +1907
    Su legent ve story gorevlerinide cevirin lutfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotrikki -- 21 Ekim 2006; 15:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rudeboy_26

(10)TEDİUS REQUEST
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Sıkıcı istek ödülü:
    6000 altın tanımlama:
    Ejderha kalesinde [Taverna yazmanı Sohae]'e rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde:
    [Kudretli taklitçinin içkisi] x-10 muhabbeti:
    Taklitçinin içkisi, nedir? Taklitçiler gerçekten, onların kendi içkisini yapar mı...? Birçok müşteri, taklitçinin içkisi için son zamanlarda sormakta#MKT#'dir. Özellikle kudretli taklitçinin içkisi. Sen, neyi dersin? Sen, senin, benim

(12)CLEANİNG UP THE MESS
    Yer:
    Ho nam macerası:
    Kırık bıçak ödülünü onar:
    [Küçük iyileştirme çayı] x-50 tanımlaması:
    [Kırık mutfak bıçağı] ejderha kale muhabbetinde [Demirci Jang]'a getir:
    Sen, senin, bana bir iyiliği yapabildiğini düşünür müsün? Hiçbir şey büyük değildir. Orada, son zamanlarda müşterilerde bir artış oldu. Öyle, benim mutfak bıçaklarım, artırılan kullanım çabukça yüzünden büyük kısmı eskitiyor. Sen, senin, demirciye kırık bir mutfak bıçağını alabildiğin ve onu reparide alabildiğini düşünür müsün? Ben, benim, tavernayı bırakamadığım fazla meşgulüm.
    Benim, soluk olan ve iki parçaya başlayan bir mutfak bıçağım var. Sen lütfen, demirciye bunu alabilir misin, ve onun, ayarladığını alabilir misin?
    Yer:
    Ho nam macerası:
    Şiddetli yabandomuzu ödülü:
    2500 altın tanımlama:
    [Çiftçi] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Çiftçi]'e rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde:
    [Yabandomuzunun öğütücü dişi] x-10 muhabbeti:
    Ekinler, olgundur, ve hasat için zamandır. Ama geçenlerde, yabandomuzları, dağlardan geldi, ve benim ekinlerimi yıkıyor. Bir çift çiftçi ve ben, uzakta onları takip etmeyi denedik, ama asla suceeded değil. Onlar, öyle saldırgandır ki insanlar, yaralanmaktadır. Ben, onları yürürlükten kaldırması için birisini arıyorum. Sen, akarsuyu arkada geçerek orada ağaçsız geniş kır damızlık domuzlarını bulabilirsin. Ben, üzgünüm, ama sen lütfen, kanıt olarak ağaçsız geniş kır damızlık domuzunun öğütücü dişini getirebilir misin?
    Yer:
    Ho nam macerası:
    Kayıp halka ödülü:
    [Jadeite] tanımlama:
    [Süs deposu Wang] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Süs deposu Wang]'a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde:
    [Haydutun zümrüt Jadeite halkası] x-10 muhabbeti:
    Sen lütfen, bana yardım edebilir misin? Bazı zümrüt Jadeite'yi satın almaktan benim uzak ara arkada üzerinde, batı tüccarlardan çalar, ben, hırsızlar tarafından soyuldum. Ben, yüksek memurların hanımlarına o halkaları teslim etmek için varsayıldım. Eğer ben, söz verilen tarih ile onlara halkaları teslim etmesem, ben, benim işimi kapatmak zorunda olacağım çünkü güveneceğim, ve dakiklik, bu businde her şeydir
    (14)DELİVERY TO DRAGON CASTLE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ejderha kale ödülüne teslim: [Çayı iyileştirmek] x-60;
    [Tecrübe] 16260 tanımlama:
    [Taverna yazmanı Chung] İskoçya'nın dağlık bölgesinde karşıla, ve macerada bilgiyi elde et.
    [Kale doktoru] ve demir filizlerine safraları teslim et [Demirci Jang].
    Rica edilen madde: [Gri ayının safrası] x-10;
    [Düzenbazın demir maden cevheri] x-10 muhabbeti:
    Ben, demirci Jang ve ejderha kale doktorundan bir mektubu aldım. Onlar, malzemelerden dışarı silahlar ve ilaçları yapmak için koşuyor. Onlar, bana soruyordu, eğer benim, onlara yollaması için herhangi bir ayı safrası ve demirim var idiyse... Ama ben, dışarı tazeyim. Her ne benim, ihtiyaç duyduğum malzemelerin olduğu, ben, kendi başıma olabilirim, ama ben, o ikisine yeteri kadar yollamayı olmakta yardıma ihtiyaç duyacağım. Sen lütfen, benim için malzemeleri toplayabilir miydin? Sen, düzenbazların ve karanlık ayıların nerede olduğunu bilirsin, sağ? Eğer sen, onları avlarsan, sen, karanlık ayılardan karanlık ayının safralarını olabileceksin, ve düzenbazlardan ütüleyeceksin.

(18)SECURİNG THE TRASPORT ROUTE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ulaşım rota ödülünü emniyete almak: [Bakır rengi küpeler]; [Bakır rengi muska];
    2000 altın tanımlama:
    [Güneşli bankacı] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Güneşli bankacı]a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde: [Suikastçının tableti] x-10;
    [Döneğin hançeri] x-10 muhabbeti:
    Biz, doğu bölgeye bazı malı taşımayı deniyoruz. Ama yapmak için, bundan dolayı biz, şiddetli askerler ve suikastçılar tarafından işgal edilen İskoçya'nın dağlık bölgesi boyunca gitmeliyiz. Bizim bekçilerimizin, malı koruması için başka bir konvoya ilerlediği meseleleri daha kötü yapmak. Lütfen senin, onları çıkardığın kanıt olarak mistik katilin tableti ve şiddetli askerin hançerini getir. İyi şans.

(21) SİLK DELİVERY
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    İpek teslim ödülü:
    12000 altın tanımlama:
    [Keten dükkan Hwang] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Zehir bataklığında [Taverna yazmanı Jun]'a takip eden maddeleri getir.
    Madde:
    [İpek] 10 muhabbet:
    Ben, zehir bataklığında tavernaya bazı ipeği yollamaya ihtiyaç duyarım, ama ben, benim dükkanımı bırakamam. O, benim için ipeği teslim etmek için senin için mümkün olacak mıydı? Sen, neyi dersin? Sana teşekkür ederim. Acil öyle değildir, eğer senin, bakması için diğer şeylerin varsa, sen, onlara ilk bakabilirsin, ve sonra yönetebilirsin, zehir bataklığı olduğu için

(27)SİLK RETRİEWE
    Ho Nam macerası:
    İpek kurtarma ödülü:
    3 karakter, silah tanımlamasını belirtti:
    [Taverna yazmanı Jun] zehir bataklığında karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Zehir bataklığında [Taverna yazmanı Jun]'a rica edilen maddeleri getir.
    [Kayıp ipek], zehir bataklığında göğüslerde bulunabilir.
    Rica edilen madde:
    [Kayıp ipek] x5 muhabbeti:
    Oh benim... Ben, benim vahşi ovalardan getiriyor olduğum ipekleri kaybettim. Ben, o olaydan dolayı ipeğin birkaç yığınını kaybettim... Ben, tam olarak benim, onu nerede kaybettiğimi bilmem. Ben, bir telaştaydım... Ama bir şey, doğu Ho Nam'ın bataklık alanının etrafında olduğu emin içindir. Senin yardımın için sana teşekkür ederim.

(28)Antidote
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Antidot ödülü: [Gaddar beyaz ejderha zırhı] x-2;
    5000 altın tanımlama:
    Ejderha kalesinde [Doktor]'a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde: [Yeşil engereğin azıdişi] x-10;
    [Zehirli örümcek torbası] x-10 muhabbeti:
    Jun, sana yolladı? Ben, görürüm... Gelmek için sana çok fazla teşekkür ederim. Ben, daha önce senin şöhretinden duydum. Benim, senin olduğunu görmeyi sorduğum sebep çünkü benim, yeşil engerekler ve zehir örümcekleri tarafından zehirlenen pek çok hastam var. Hastalar için bir antidotu yaratmak için, ben, benim, zehri gidermeye ihtiyaç duyduğum özü çıkarması için onların zehir torbalarına ihtiyaç duyarım. Sen, hayvanlardan bazı zehir torbalarını öyle alabilir miydin ki ben, antidotu yapabilirim? Ben gerçekten, senin yardımına ihtiyaç duyarım.

(29)REVENGE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    İntikam ödülü: [Çayı iyileştirmek] x-100;
    3000 altın tanımlama:
    Ejderha kalesinde [Silah deposu Hyun]'a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde:
    [Kırmızı illüzyon düzenbazının firketesi] x-10 muhabbeti:
    Sen, engerek bataklık alanında kırmızı illüzyon düzenbazlarını gördün mü? Eğer sen şimdiye kadar, o şekilde yönetilirsen, sen lütfen, bana bir iyiliği yapabilir misin? Kırmızı illüzyon dininin gücünün, onun zirvesinde olduğu zaman çağ esnasında, onlar, benim ailemi öldürdü, ben, benim evimden uzakta olurken. Son zamanlarda, ben, onların, güçte büyümekte olduğu söylentileri duymaktayım. Onları durdurmak, biz, onların çok çekirdeğe saldırmalıyız. Sen, son olarak kırmızı illüzyonu durdurmakta bana yardım edecek misin? Sen lütfen, acele ettirebilir misin? Bizim, onların, masum vatandaşlarda empoze edecek olduğu kötülükler etrafta, daha aylak aylak dolaşması için kırmızı illüzyon taraftarlarına izin verdiğimiz daha uzun. Sen, onları yendikten sonra, bana kötü bir düzenbazın firketesini getir

(33)TRADE ROUTE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Rota ödülünü ticaret yap:
    2 beceri, senin sınıf tanımlaman için ayırır:
    [Taverna yazmanı Liu] kule tepesi içeride filizlenmesi için rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde: [Cadalozun kanıtı] x-10;
    [Eski katilin kanıtı] x-20 muhabbeti:
    Sen, ejderha kale bölgesinde güney ovaların hakkında bilir misin? Buradan batıda saptanır. Kırmızı illüzyon loncasını alıkoymak için yaratılan stratejik bir alandır. Geçenlerde, kırmızı illüzyonistlerin ordusu, bizim erzak rotamızı kesti, ve bizden yağmalıyor. Ejderha kalesinin insanları, onlara yardım etmesi için bu rotayı geçen maceracıları topluyor. Sen, katılmayı beğenir miydin? Vay... Sen, bu kadar dürüst adamsın! Benim tavernam, iyi yapmıyor, ortaya çıkan kırmızı illüzyonist ordusundan dolayı. Ben, senin, bana yardım edebildiğini dilerim. Şimdilik, sen lütfen, cadaloz ve eski katili arayıp bulabilir misin? Ejderha kalesinden takviye kuvvetleri, olaya gönderilecek, ve kalan dikkatli olacak. Oh evet! Ben, ejderha kalesinden kitabevi yazmanı Seo'nun, bir isteği olduğunu düşünürüm. O, onun, kırmızı illüzyonist ordusunun genişlemesinin sebebini arıyor olduğunu dedi. O, merak ediyordu, eğer kırmızı illüzyonun liderlerinin herhangi birisinin, ona bir cevabı var idiyse. Öyle, senin, onları öldürdüğün zaman, tam olarak onların vücutları boyunca arar, ve herhangi bir ipucunu arar. Sen, Seo'ya onlara sonra vermeliydin. Kendini fazla sert germe. Ben, eminim, eğer sen, onları öldürürsen, sen, bir şeyi bulacaksın.

(34)MATERİAL SUPPLY
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Maddi tedarik (Aka. Kaynak tedariği), ödüllendirir: 3 zümrüt;
    35000 altın tanımlama:
    [Taverna yazmanı Liu] kule tepesinin, maddeyi rica ettiği içeride filizlenmesi için rica edilen maddeleri getir: [GREEN GOBLİN oku] x-10;
    [Akrebin kuyruğu] x-20 muhabbeti:
    Ben, ejderha kalesinden geliyor olan savaşçılardan bir mesajı aldım. Onlar, onların, İskoçya'nın dağlık bölgesinin etrafında haydutlarla kavga ediyor olduğu ve oklar ve ilaçtan dışarı koşuyor olduğunu der. Onlar, soruyor, eğer ruh kule tepesinde kalıyor olan savaşçılar, onlara erzakı alabilirse, onlar, burayı almadan önce. Sen lütfen, bize yardım edebilir misin?
    Sen, yeşil cinler ve akreplerin hakkında bilir misin? Yeşil cinler, okları kullanır, bundan dolayı sen, onlardan okları olabileceksin. Tıbbi malzemeler için, akrebin kuyruğunu al. Evrensel tıbbi bir malzeme olarak bilinendir. İyi şans

(36)THE CRAZY FOUR
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    ÇILGIN DÖRTLÜ ödül: 3 karakter, silahları belirtti; [Tecrübe] 280070;
    1000 altın tanımlama:
    Rica edilen maddeleri getir [Silah deposu Hyun].
    Rica edilen madde: [Dehşet şövalyesinin kılıcı] x-5; [Bozuk keşişin silahı];
    [Siyah leoparın köpek dişi] x-15 muhabbeti:
    Sen, deli dördü duydun mu? Deli dört, dehşet şövalyesi, cadaloz, eski katilden dayanır, ve bozuk keşiş. Ben, tam sebebi bilmem, ama ben, deli dördün, Ho Nam bölgesi boyunca paniğe sebep olmakta olduğunu duydum. Birçok dövüş sanatı, bu düşmanları yenmeyi topluyor, ama onların çoğu, cadalozlar ve eski katillerle kavga ediyor. Sen, dehşet şövalyeleri ve bozuk keşişlerle kavga ederek bizim kuvvetlerimize yardımcı olabilir miydin? Biz, bizim karalarımızdan deli dördü kökünden çözdüğümüz andan itibaren, ben, bizim, bir daha, barışı bulacak olduğumuzu düşünürüm. Sen, ruh kule tepesi alanında dehşet şövalyeleri ve bozuk keşişleri bulabileceksin. Onların silahlarını getir, sen, onları yendikten sonra. Hükümet, vermem için benim, bu sıkıntı yapıcılarını yok etmekte yer almış olan savaşçılara ödüllendirdiğime emretti, ama ben, kanıt olmadan herhangi birisine onları veremem. Eğer ben, bu ödülleri sadece vermek idiysem, ben, ciddi sıkıntıya olabilirdim... Yan bir notta, eğer sen, yapabilseydin, sen, bana bir iyiliği yapabilir misin? Ben, neden olduğunu bilmem, ama geçenlerde siyah leoparlar, gittikçe şiddetli oldu, ve yolculara saldırmaya başladı. Senin, dehşet şövalyelerini temizlemeyi yeni sığınak alanına yönetiyor olacak olduğundan beri, sen, siyah leoparlara bakabilir miydin, sen, orada olurken? Ben, kanıt olarak siyah leoparın köpek dişine ihtiyaç duyacağım.

(37)SKİL BOOK RETRİEVE
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Beceri kitap kurtarma ödülü: [Canlandırma hapı] x-100;
    20000 altın tanımlama:
    [Kitabevi yazmanı Seo] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Ejderha kalesinde [Kitabevi Seo]'a rica edilen maddeleri getir.
    Rica edilen madde: [Ay şeytan beceri kitabı (Cilt 1i)] [Amfibi savaşçısı];
    [Amfibi kadın kahramanları] muhabbetinden [Ay şeytan beceri kitabı (Cilt 2i)]:
    Sen, ruh deniz kenarının etrafında balık bakma yaratıklarını gördün mü? Hmm... Onların isimleri, neydi? Ah! Amfibi savaşçıları ve amfibi kadın kahramanları. Onlar, ejderha kütüphanesinde arşivden ay şeytan beceri kitabını çaldı, ve onda becerilere hakim oldu. Onlar, onların kendi kişisel kötü planları için bu becerileri kullanıyor. Sen, bana iyiliği yapabilir miydin, veya bu canavarlar ve arkada getirmeyi yenmek, kitaptır? Senin becerilerinle, ben, senin, onları yenebilmeli olduğuna inanırım. Ama dikkatli ol! Kitabın iki cildi vardır. Ben, onlardan, hangi becerinin olduğuna hangisinin sahip olduğunu bilmem, bundan dolayı sen, onların her ikisi için avlamak zorunda olacaksın. Bana yardımcı olmak için teşekkürler.

(39)Tavern Clerk Ming's Request
    Yer:
    Sa Chun macerası:
    Taverna yazman Mingi'nin istek ödülü: [Taverna yazman Mimisi'nin halkası] x-2;
    10000 altın tanımlama:
    [Taverna yazmanı Ming] güney ovalarda karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    Rica edilen maddeleri getir [Taverna yazmanı Ming].
    Rica edilen madde:
    [Zalim silahşörün palası] x-15 muhabbeti:
    Ben, birçok müşteriyi kaybettim çünkü zalim silahşörler, bu tavernaya götüren izleri engellemektedir. Ben, onları silmesi için birisine ihtiyaç duyarım... Sen, senin, bana yardım edebildiğini düşünür müsün? Sen, köyün dışında zalim silahşörleri bulabilirsin, plaj boyunca. Sen, onları sildikten sonra, lütfen senin, onları öldürdüğün bir kanıt olarak onların kılıçlarının olduğu bana getir. Ben, sana senin dönüşünün üzerinde güzel bir ödülü vereceğim.

(43)CRAFTMANSHİP
    Yer:
    Sa Chun macerası:
    Ustalık ödülü: 2 karakter, silahları belirtti;
    [Tecrübe] 1421560 tanımlama:
    [Demirci Jinmu] güney ovalarda karşıla, ve maceranın hakkında sor.
    [Demirci Jinmu]'a rica edilen maddelerin, maddeyi rica ettiğini getir: [Kör silahşörün palası] x-3;
    [Orman leoparının pençesi] x-20 muhabbeti:
    Ben, birkaç yeni silahta çalışıyorum, ve ben, onlar için bazı malzemelere ihtiyaç duyarım. Ben, onlar kendimi alacaktım, ama ben, bu dükkanı yalnız koşarım. Öyle, ben, bırakamam. Bundan dolayı ben, merak ediyordum, eğer sen, benim için onları alabilirsen... Sen, neyi dersin? O, fazla zor olmamalıydı, birisi, seni beğendiği için. İyi. Köyden dışarı git, ve orman leoparlarını ara. Onların pençeleri, silahlar için çok güzel bir dekorasyonu yapar. Hem de, sen, kör silahşörün, taşıdığı kılıcı gördün mü? Kılıç, ham bakabilir, ama en kuvvetli malzemeyle yapılır. Eğer sen, kılıcı eritirsen, sen, malzemelerin iyi bir kalitesini elde edebilirdin. Lütfen benim için bunlara yap.
    ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN KENDİ EMEĞİM
    GERİ KALAN GÖREVLERİ DAHA SONRA İLETECEM ŞİMDİLİK BU KADAR YAZIM HATALARI İMLA HATALARI VARSA ÖZÜR DİLİORUM AYRIYETTEN ÇEVİRİ PROGRAMINDAN YAPTIĞIM İÇİN HERŞEYİ TÜRKÇEYE ÇEVİRDİ ÖRNEĞİN RED ILIUSIN OALRA KIRMIZI İLİZYONİST GREEN GOBLİNE YEŞİL CİN GİBİ FELAN.... İYİ EĞLENCELER EMEĞE SAYGI LÜTFEN
    kardeşim aşkolsun ilk bana vercektin öle olsun
    ellerine sağlık kankam

• Kardeş eline sağlık,çok sağol
  • emeğe saygı ellerine saglıkk
  • uhu su benim gorevide turkceye cevirin hadi ya
  • ARkadaşım tam aradığım şeydi gercekten cok yararlı olacak bir kaynak olmuş ama ben yenı oldugum için biraz kafam karısdı ama parmaklana klavyene sağlık üST KONU OLMASI DİLEĞİYLE

ÜST KONU OLSUN
  • hepinize çok teşekkürler beğendiğiniz için yarı storyler ve legendelrde geliooor :D
  • yababacanlar o kadar okuyosunuz 66 kişi okumuş 7 kişimi yorum yazar YA LÜTFEN EME SAYGI İNSANIN ŞEVKİNİ KIRIOSUNUZ LEGENDLERİDE YAZDIM ... SIRA STORYDE AMA AYIP YAW... OKU OKU YORUM YAZMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.