Şimdi Ara

LvL 60'da Master oLmak Sart m1 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LvL 60'da Master oLmak Sart m1 ??? B1Len Warsa CvpLas1n Lutfen Cunku SöyLent1Lere Göre 61 oLunca Master oLmadan ceza geL1yormus 500 zombie gözu 1st1yormus Bu Doru mu yoksa LvL 60'da MasterL1g1 act1rmasakta oLurmu

• yalan
    61de de olabiliyorsun
    ama, 62de olabiliyormusun onu bilmiyorum
    masteri 61 olmadan aç çünkü level atliyinca 5 stat point geliyo
  • istersen 70 te master ol kimse karışamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_vain

istersen 70 te master ol kimse karışamaz

+1.

yok ceza meza.
  • 60 da ol master shell gıyersın mıss gıbı
  • cypherdan bi insan lvl 69 master deil
  • BunLar1 duyduguma sevindim saoLun ben1m %95 lvl 60 1m ondan 61 de oLurum art1k master 2 stat point alam1caz ama stat 1 s1f1rLay1nca geLir dem1 o kaybetcegim 2 stat point
  • lvl 60da master olursan lvl atlayınca 5 stat point gelir 61de yada daha sonra olursan 3 stat gelir ama sıfırlatırsan kaybolan stat pointlerin geri gelir birraz karışık gibi ama öle
  • Su "I" yerine neden "1" koyuyorsun herkez aynı seyi yapıyor zor anlasılıyor.

MASTER olmak zorunlu degildir...shell giyceksen zorunludur...

bende bir soru soruıyım master olunca vurdugun skill ıskalamıyormus dogru mu_? bide attack veriyormus bu dogru mu_?
  • Sorun makinada ben 1 yap1yorum o 1 c1k1yor
  • attack gücünü %20 defansı %30 arttırıodu
  • ben warriorda master olduğumda önceden bol bol ıska vurduğum yaratığa artık ıska vurmamaya başladım.özellikle dts,ash keserken çok az ıska vurursunuz her skille.
    warriorda +200 attack hp yüzde 30 un aşağısına düştüğünde yüzde 30 defans artar
    rogue de +200 attack hp yüzde 30 un aşağısına düştüğünde resist artar
    mage de attack artmaz mp yüzde 30 un aşağısına düştüğünde mp kurtarma yüzde 30 artar
    gerisini bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HARVEYYY

lvl 60da master olursan lvl atlayınca 5 stat point gelir 61de yada daha sonra olursan 3 stat gelir ama sıfırlatırsan kaybolan stat pointlerin geri gelir birraz karışık gibi ama öle

buda yanlış bilgi master olmana gerek yok yine 5 stat gelio ben lvl 61im hala master deilim

lesath ve bakirası olan bana pm atabilir olympiada

• Stat pointleri resetlediğinde o kaybettiğin 2 stat point geri gelmez. Çünkü elinde olan stat pointleri resetliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 20 Aralık 2005 11:05:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNaRoMa HaReM

Stat pointleri resetlediğinde o kaybettiğin 2 stat point geri gelmez. Çünkü elinde olan stat pointleri resetliyorsun

anlatamıyorum galba hala stat point kaybetmesinden bahsedionuz

kaybolma gibi bi durum yok lvl 61 ol stat gelio 5 tane ben lvl61 im ve 5 stat aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • Art1k bi önemi yok nedense char a giremiyorum Connection Failed veriyor ama baska bi charLa girdim mi oLuyor Yard1m Lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roland

ben warriorda master olduğumda önceden bol bol ıska vurduğum yaratığa artık ıska vurmamaya başladım.özellikle dts,ash keserken çok az ıska vurursunuz her skille.
    warriorda +200 attack hp yüzde 30 un aşağısına düştüğünde yüzde 30 defans artar
    rogue de +200 attack hp yüzde 30 un aşağısına düştüğünde resist artar
    mage de attack artmaz mp yüzde 30 un aşağısına düştüğünde mp kurtarma yüzde 30 artar
    gerisini bilmiyorum

Mage ıcın olanı bıraz daha acarmısınız
  • koptum yaf ceza gelirmi sorusuna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.