Şimdi Ara

[[b]color=#0000FF]LVL80 FULL STR FULL SP BOWWMAN IN VENICE[/color][/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar char da +4 +5 garment full blue set wardir +5 BOW wardir ve cold 70 elektrik 70 fire 77 bow 77 dir cok az bi sp si kalmistir sadece 30k sp ile charin hic bir eksigi kalmior... icinde ---310 mil gold wardir--- ayrica bi dolu element item wardir. bow skilleri lvl 77 e kadar fulldur dedigim gibi sadece ve sadece 30k sp lasim fire wall bile aciktir savunmasi falan baya saglamdir oyunu biraktigim icin satiorum... izmir den biri tercihimdir... elden satis yapmak istiorum ama izmir dısı olursa da once hesabima parayi yatirmaniz lazim... fiyat 750mil dur ANATOLIAN guildindendir. Bu oyunu 2 senedir taa xiandan beri oynuorum artık sıkıldım ve calismaya basladim zaman ayiRamiorum alan sadece keyfini surucek 10 gun kasistan sora.... EGER GOLD ISTEMEM DIOSANiz o da olur anlasiriz fiyat duser o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopartan99 -- 15 Eylül 2007; 0:26:24 >

• ust konu okunmuyor
    C'ye basiniz, karakterin ozelliklerini gosteren pencereden bir goruntu koyunuz buraya.
  • şimdi sana öyle bir güvendim ki..sağolasın...kesin satarsın..
  • e abicim...post sayın 2...resim zaten koymamıssın.nickinde zopartan99

güvenmeyin derim böylelerine.eğer charı tanıyan varsa yazsın burdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: gRagoN

e abicim...post sayın 2...resim zaten koymamıssın.nickinde zopartan99

güvenmeyin derim böylelerine.eğer charı tanıyan varsa yazsın burdan

bencede pek güvenemedim ve istediğimiz resmi koymamış kendi resim koymuş sanki başka resimler gibi
  • :) buyur kardes koydum resim:) bu isler nicke gore mi oluor:) ben elden alici istiorum izmir den yani elden saticam neyine guvenmiosun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zopartan99

:) buyur kardes koydum resim:) bu isler nicke gore mi oluor:) ben elden alici istiorum izmir den yani elden saticam neyine guvenmiosun:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.