Bildirim
lwl 16 sos shield(crit+9) hâla satılıktır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
crit +9 shield
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuk3_TR -- 19 Ağustos 2007; 1:14:53 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Nuk3_TR
crit +9 shield
+1
-
aga bizm orda kafelerde bir kılavye var uff..printsıkriin tuşuna basınca sıktiin şat alıyo çok süper.. -
quote:
Orjinalden alıntı: MetallioR
aga bizm orda kafelerde bir kılavye var uff..printsıkriin tuşuna basınca sıktiin şat alıyo çok süper..
-
yaw oyuna giremiorum simdilik o yüzden koymadım beni s.lak zanneden arkadaslşarımıza da sunu sööliim crit 9 yazıo !
EDIT:en yakın zamanda resim koycam...(bos mesaj yazmayın yazmıstım ama bu forumdfa bööle kisiler oldukça bu forum kirlenior yaw )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _chUck_ -- 19 Ağustos 2007; 9:28:52 > -
e beyler alacak yok mu alınmadığı için oynayamıorum! -
UP! cvp pls 1-2 dk ya resim koyuyorum oyun yüklendi -
buyrun crit 9!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _chUck_ -- 19 Ağustos 2007; 14:16:22 > -
pff o önemli bişe deil yaw
sen block 16 desedin daha bilgilendirici olurdu o crit pekte önemli deil -
oops onları görmemisim ehe ehe alan yok mu yaw? -
Aynı gün içinde 4 kere konu up.
Bİrdaki upta konu da siz de dinlenmeye alınırsınız.
Alan yoksa yoktur, zorlamanın anlamı yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X