Şimdi Ara

LYS 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen seneki lysnin seviyesi nasıldı,ders ders diğer senelerle karşılaştırarak yazarsanız sevinirim.Onu baz alarak karma şekilde deneme yapmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene sayısal en büyük lyslerdendi fizik hariç forumda yazılanlardan bun çıkardım. Ama fizik sayısal olarak değil sözel olarak zor.

• fizik dışında eleyici bir ders yoktu.Ama tabi kolay olmasına rağmen çeken çok kişi oldu.çünkü herkes lys yapamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOrder11

fizik dışında eleyici bir ders yoktu.Ama tabi kolay olmasına rağmen çeken çok kişi oldu.çünkü herkes lys yapamıyor.

+
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Peki geçen seneki çekme zorluğuyla bu senekini karşılaştırırsak ne dersiniz hocam ilk 10k için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Peki geçen seneki çekme zorluğuyla bu senekini karşılaştırırsak ne dersiniz hocam ilk 10k için?

Hocam çok daha zor fakat 2015te de öyleydi ve çeken çekti. Bir de bu yıl sınavın zor olmasi lysnin de zor olacağı anlamına gelir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrder11 -- 10 Nisan 2017; 12:53:24 >
  • Too Greedy kullanıcısına yanıt
    Ben çok bir şey farkedecegini düşünmüyorum. Nedenine gelince gecen sene lys ve ygs kolaydı. Ona rağmen efsane çekişler oldu. Bir de bu sene lysnin zor gelmesini bekliyorum(özellikle matematik, fen normal seviyede olur)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAREKÖK AYT MATEMATİK 2022
    4 yıl önce açıldı
    2019 AYT.
    6 yıl önce açıldı
    2016 LYS Fem Kapsül
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.