Bildirim
LYS 2016
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen sene sayısal en büyük lyslerdendi fizik hariç forumda yazılanlardan bun çıkardım. Ama fizik sayısal olarak değil sözel olarak zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fizik dışında eleyici bir ders yoktu.Ama tabi kolay olmasına rağmen çeken çok kişi oldu.çünkü herkes lys yapamıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TheOrder11
fizik dışında eleyici bir ders yoktu.Ama tabi kolay olmasına rağmen çeken çok kişi oldu.çünkü herkes lys yapamıyor.
+ -
Peki geçen seneki çekme zorluğuyla bu senekini karşılaştırırsak ne dersiniz hocam ilk 10k için?
quote:
Orijinalden alıntı: Too Greedy
Peki geçen seneki çekme zorluğuyla bu senekini karşılaştırırsak ne dersiniz hocam ilk 10k için?
Hocam çok daha zor fakat 2015te de öyleydi ve çeken çekti. Bir de bu yıl sınavın zor olmasi lysnin de zor olacağı anlamına gelir bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrder11 -- 10 Nisan 2017; 12:53:24 >
Ben çok bir şey farkedecegini düşünmüyorum. Nedenine gelince gecen sene lys ve ygs kolaydı. Ona rağmen efsane çekişler oldu. Bir de bu sene lysnin zor gelmesini bekliyorum(özellikle matematik, fen normal seviyede olur)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X