Şimdi Ara

LYS-5'e girecekler bu sene ne yapacak [Mezunlar gelsin özellikle]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende mezuna kalmistim iste bu sene lys-5'e girecektim Ing Dili ve Edebiyatı için. E şimdi ben ne yapacağım bu sistem nasıl olacak?Ygs'den zaten barajı kolaylıkla geçiyordum ama şimdi bu sınav ingilizce soruları olmadan mı olacak? Yani bende mi türkçe,mat,fen falan çözeceğim ama sadece sözel alanlar hesaplanacak ingilizce bölümü için? ama bu sınav ingilizce soruları içermeyecek?

Gerçekten hiç bir fikrim yok.

Biri bilgilendirirse çok sevinirim.

• Kardeşim belli değil hiçbir şey ne söylesek kendi yorumumuz olacak . Beklemen gerekiyor ... Ama için rahat olsun dilciler için birşeyler muhakkak düşünmek zorundalar yoksa işler çığrından çıkar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrs.Scientist

Kardeşim belli değil hiçbir şey ne söylesek kendi yorumumuz olacak . Beklemen gerekiyor ... Ama için rahat olsun dilciler için birşeyler muhakkak düşünmek zorundalar yoksa işler çığrından çıkar ..

Haklısın hocam ama dünden beri tedirginim. Gülünç olan şey, anlattıkları şeyi kendileri bile bilmiyor;yaptıkları şeyden kendilerinin bile bilgisi yok öğrenciler ne yapsın yani. 2 günde sistemi değiştirme kararı aldılar (ve sanırsam eski sınav sistemine dönüş yapıyorlar) ve bu sene yürürlüğe girecek diye konuşuluyor.

Yazıklar olsun ya.
  • hayir dil sorulari elbette olcak oyle sey mi olur. dil sorularinin agirligi dil bolumu sececekler icin her turlu fazla olur. ben de dilden mezuna kaldim oyle bir sey yapamazlar rahat ol yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temel matematik ve temel türkçe sınavına gireceksin ondan sonra yine ingilizce sınavına gireceksin dert etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.