Şimdi Ara

LYS BAŞVURU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başvuru süresi uzatıldı mı ? ben başvuru yaptım ücretide yatırdım ama ösym'nin kartlı ödeme sisteminde lys 2016 hala açık. ais girdiğimde sınav başvurularımda lys'ye tıkladığım zaman başvuru kağıdı görüntülenin yanında ödeme bilgileride gelmiş acaba bu herkes'de aynı mı ?

• Başvuru yapıp ücreti ödemeyenler için bir süre para yatırma açık diye biliyorum, başvurular kapalı yani.
  • Doğuda sokağa çıkma yasağı olan ilçeler için başvurular uzatıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    ben sokağa çıkma yasağı olmayan bölgede oturuyorum ama ösym ödemelerinde lys'yi seçip tc girince, oturum arttırma gibi bi seçenek çıkıyor o biraz beni huylandırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmdcod -- 29 Nisan 2016; 15:31:00 >
  • ösym ödemede lys'yi seçip tc mi girince oturum attırma çıkıyor, meraktan girdim birazda korktum oturum falan attırmak istemiyorum zaten, başvuruma yansır mı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmdcod

ben sokağa çıkma yasağı olmayan bölgede oturuyorum ama ösym ödemelerinde lys'yi seçip tc girince, oturum arttırma gibi bi seçenek çıkıyor o biraz beni huylandırdı.

denediğinizde hata verecektir, ösym sitesinde açıklama var
  • Teşekkürler baya korkmuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keşke uzatılmasaydı onlarada sonra odtüdeki gibi olaylar oluyor malum o bölgeden gelenler kopya filan her türlü şeyleri yapıyorlar sınavlarda

edit : + bu bölgelerde %90 95 hdp oyu çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphonekullanicisi -- 29 Nisan 2016; 17:35:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.