Bildirim
LYS BAŞVURU
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Başvuru yapıp ücreti ödemeyenler için bir süre para yatırma açık diye biliyorum, başvurular kapalı yani. -
Doğuda sokağa çıkma yasağı olan ilçeler için başvurular uzatıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sokağa çıkma yasağı olmayan bölgede oturuyorum ama ösym ödemelerinde lys'yi seçip tc girince, oturum arttırma gibi bi seçenek çıkıyor o biraz beni huylandırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmdcod -- 29 Nisan 2016; 15:31:00 > -
ösym ödemede lys'yi seçip tc mi girince oturum attırma çıkıyor, meraktan girdim birazda korktum oturum falan attırmak istemiyorum zaten, başvuruma yansır mı ki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: wmdcod
ben sokağa çıkma yasağı olmayan bölgede oturuyorum ama ösym ödemelerinde lys'yi seçip tc girince, oturum arttırma gibi bi seçenek çıkıyor o biraz beni huylandırdı.
denediğinizde hata verecektir, ösym sitesinde açıklama var -
Teşekkürler baya korkmuştum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
keşke uzatılmasaydı onlarada sonra odtüdeki gibi olaylar oluyor malum o bölgeden gelenler kopya filan her türlü şeyleri yapıyorlar sınavlarda
edit : + bu bölgelerde %90 95 hdp oyu çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphonekullanicisi -- 29 Nisan 2016; 17:35:14 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X