Şimdi Ara

LYS BIYOLOJI FULLEME SANATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size en büyük tavsiyem son dört gün icinde denemelerinize ilave olarak elinizdeki özellikle 10-11-12 MEB'lerini ezberlemeniz, hem gereksiz bilgilerden kurtulursunuz hem de şekilli sorularda size maksimum verim verir. Aynı şey fizik için de geçerli fizik 12 meb kitabının Modern Fiziğin Teknolojik Uygulamaları kısmını ezberlemenizi tavsiye ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hay ya fizik kitabı okuldaki dolabımda keşke alsaydım simetriden bakıcam bende

biyoloji devam meb den

• Kitaba gerek yok google'a yaz 12 meb diye telefona indir oradan oku son uniteyi :)

• Sanat değil, ezber manyağı olduktan sonra hakkını almaktır.
  • O kadar ezbere gerek yok artık bunu geçen sene ve önceki müfredat için söyleyebiliriz ama şu an MEB kitapları süper bence tüm saçma konular çıkarılıp ayıklandığı için

• Biyolojide deneme çözmeye bile gerek yok bence. Ben soru bankası + konu tekrarını daha verimli buluyorum. Zaten 1 kitap bitirmesi konu tekrarı olmayacaksa en fazla 1,5 gün sürüyor. Şu 4 günlük süreçte en az 1 tane kaliteli biyoloji sb 'yi (ygs-lys ortak) sıfırdan temizlemeyi tavsiye ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    Kaç yaptım hocam sinavda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER
    4 yıl önce açıldı
    guvender ygs kimya konu anlatimli
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katılıyorum sadece son 4 gün sabahlamamla 23 net . Fen ekstra puan getirir gözardı etmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.