Şimdi Ara

Lys biyoloji kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biyo için elimde fdd,final(yeşil kapaklı olan),eksen bulunmakta.hedefim lys de 25 + yapmak.palme biyoloji bulamadığım için alamıyorum.onun yerine hangi kitabı önerebilirsiniz?yayın denizinin lys biyoloji doktoru muydu neydi o vardı o nasıldır kullanan var mı?

• yok mu önerisi olan?
  • bro bende kararsız kaldım ama herkes palme al demiş bulma şansın yokmu hiç
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    set şeklinde değil mi palme?bakınırım biraz daha da bilmiyorum bulabilecek miyim?kullanan var mı ki şu yayın denizinin kitabını?
  • Bilfen. Ygsye de bu kitapla hazırlandım çok iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek lys şeklinde olanı mevcut mu hocam?
  • RohanSüvarisi kullanıcısına yanıt
    @RohanSüvarisi

bro palme 2 kitap halinde set yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: RohanSüvarisi

tek lys şeklinde olanı mevcut mu hocam?

Mevcut hocam bende hem ygssi hem lyssi var. Ygssinde de sistemler var ama biraz daha basit düzeyde. Lyssinde baya kasıyor. Ayrıca hoşuna gider mi bilmiyorum bitkiyi sistemler içinde almış kitap. Mesela dolaşım sisteminde bitkilerde taşıma var endokrin sistemde bitkisel hormonlar var

• hocam dediğim gibi hedefim +25 yapmak.yorum soruları ağırlıklı,sorular güzelse gider incelerim kitabı.teşekkür ederim .iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RohanSüvarisi

hocam dediğim gibi hedefim +25 yapmak.yorum soruları ağırlıklı,sorular güzelse gider incelerim kitabı.teşekkür ederim .iyi akşamlar.

Hocam şöyle diyeyim piyasada bundan daha çok yorum ve dikkat isteyen bir kitap bulamazsın. İlk aldığımda 15 soruluk bir testten 4-5 yanlışım çıkıyordu ama zamanla alışıyorsun ve sorulara çok dikkatli yaklaşıyorsun :D

• eyvallah hocam.inceleyeceğim yarın.
  • İyi bir biyoloji öğretmenim var. Karekök yayınlarının Biyoloji LYS kitabının LYS soru tipine uygun olduğunu söyledi.
  • Mopneet kullanıcısına yanıt
    hocam temizinden 2.el birey b lys biyoloji buldum.onu aldım 5 tl ye.iyi mi kötü mü bakacaz bu akşam.kullananlar varsa alırım yorumunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.