Şimdi Ara

Lys çalışma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum ilk senemde çalışmadım bilerek ikinci senemdeyim dersaneye gitmiyorum ailemin durumu müsait değil pek bende evde çalışırım dedim ygs 5de tahminim 250 civarı bişey alıcam lys daha çok çalışmam lazım farkındayım kitaplarımı aldım matematik ve edebiyat 'a nasıl çalışabilirim tavsiyeniz varsa açığım bilgilerinize özel üni gitmek istemiyorum aileme daha fazla yük olmak istemiyorum çalışma tavsiye ve taktiklerinize açığım iyi forumlar.

• mat2 youtubede kanallar var (hocalara geldik , teknofem . benim bildiklerim bunlar ücretsiz ) oralardan dinleyip üstüne k.anlatımlı bir kitaptan veya fasikülden konuyu pekiştirip üstüne s.b çözebilirsin .

edb içinde bazısı yazarak çalışır bazısı şifreleyerek çalışır bazısı sadece okuyarak çalışır kendine uygun olan hangisiyse öyle çalış mesela ben sadece okurum bazende kendime sesli okurum . konuyu çalıştıktan sonra soru çöz pekişsin .

mesela bir soruda eseri sormuş , sorulan eserin ne olduğunu biliyorsun ama diğer 4 şıktaki eserlerin kime ait olduğunu bilmiyorsun , heh işte o eserlere de açıp bak kime ait olduğunu öğren yanına yaz kalıcı olur . yani soruyu doğru yaptım diğerlerini boşver deyip geçme öğren onlarıda .

başka sorun varsa pm at yardımcı olayım
  • hedef ne
  • Tamam sağolasın başka sorum olursa yazarım eksik olma hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fosforsuzkalem kullanıcısına yanıt
    Okuldan 34 puan gelicek sanırım 320 filan olursa yeter valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt matematik deneme önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.